Connect with us
Comitetul Executiv al PSD se reunește de urgență după condamnarea lui Liviu Dragnea

Politic

Comitetul Executiv al PSD se reunește de urgență după condamnarea lui Liviu Dragnea

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte, vineri după-amiază, ca urmare a sentinţei de condamnare a liderului partidului, Liviu Dragnea, în dosarul privind angajările fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

Joi seara, liderii organizaţiilor judeţene ale partidului au primit mesaj de convocare la reuniunea CExN, potrivit News.ro.

Vestea condamnării lui Liviu Dragnea la 3 ani și șase luni de închisoare cu executare a picat ca un trăznet în partidul PSD. Lia Olguța Vasilescu a dezvăluit la scurt timp că a fost o greşeală faptul că nu a fost aplicată decizia Curţii Constituţionale cu privire la constituţionalitatea Ordonanţei de urgenţă nr. 13/2017.

Citește și: Liviu Dragnea, condamnat la închisoare cu executare. Cum arată sentința

Aceasta susține că „nu sângerează numai Liviu Dragnea, sângerează partidul în această perioadă” şi speră „să nu i se înmoaie genunchii” lui Dragnea, la fel cum „a fost cu un premier care a demisionat din funcţie”.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, mesaj tranșant după condamnarea lui Liviu Dragnea

„Vă spun cu certitudine că a fost o greşeală faptul că nu am aplicat deciziile CCR. Sper că acum ne vine mintea românului de după, pentru că aşa este corect. Nu am dat înapoi noi, a dat înapoi un prim-ministrul care şi-a pierdut şi mandatul, prin moţiune de cenzură făcută de partid.

În momentul când ţi se înmoaie genunchii mergi acasă. Şi acea OUG 13 a fost declarată constituţională după. (…) O să fim alături de acest lider, pentru că nu sângerează numai Liviu Dragnea, sângerează partidul în această perioadă„, a declarat Olguţa Vasilescu la România TV.

Pedeapsa lui Liviu Dragnea a fost contopită cu pedeapsa de doi ani primită în dosarul „Referendumul”

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul DGASPC Teleorman în legătură cu angajarea în această instituţie a două persoane care de fapt lucrau pentru organizaţia PSD. Decizia nu este definitivă.

Pedeapsa de 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu a fost contopită cu pedeapsa de 2 ani cu suspendare primită în dosarul „Referendumul”.

Foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top