Connect with us
De ce Rodrigo Duterte, președintele filipinez, a spus că demisionează

Politic

De ce Rodrigo Duterte, președintele filipinez, a spus că demisionează

Rodrigo Duterte, președintele filipinez, a spus că demisionează. Motivul pnetru care a făcut acest anunț este unul incredibil. Nimeni nu se aștepta la acest lucru. Se pare că președintee a spus că va demisiona dacă cineva îi va demonstra că Dumnezeu există. Este incredibil ceea ce se întâmplă în acest sens.

Rodrigo Duterte demisionează dacă cineva îi demonstrează că există Dumnezeu

Rodrigo Duterte, președintele filipinez, susține că va demisiona dacă cineva îi va dovedi că există Dumnezeu. Acest anunț vine după ce președintele a stârnit furia generală atunci când a afirmat că Dumnezeu este prost.

Duterte susuține că vrea ca măcar o singură persoană să vină să îi confirme existența lui Dumenzeu. Vrea ca acea persoană să îi spună că a fost în Rai și a vorbit cu divinitatea. După aceea, el a promis că va renunța la funcția pe care o deține în prezent.

„Am nevoie de numai o persoană care să-mi spună că Dumnezeu există cu adevărat. Uite, am o fotografie. Am un selfie cu Dumnezeu”, a spus Rodrigo Duterte, potrivit b1.ro.

CITEȘTE ȘI: Nicușor Dan demisionează din USR

CITEȘTE ȘI: Augustin Jianu nu demisionează

„Din atâtea miliarde de oameni, am nevoie de unul singur. Şi dacă un astfel de om va exista, doamnelor şi domnilor, eu îmi voi da imediat demisia”, ar fi spus președintele filipinez, citat de DPA.

Președintele a stârnit furia multor persoane atunci când a ironizat divinitatea. A vorbit despre crearea lui Adam și a Evei. „Adam a mâncat (din fructul cunoaşterii), apoi s-a născut răul. Cine este acest Dumnezeu prost? Creezi ceva perfect şi apoi te gândeşti la un eveniment care să distrugă calitatea muncii tale”, a spus Rodrigo Duterte, potrivit b1.ro. Aceste cuvinte nu au rămas neobservate. Au stârnit un val de critici în rândul celor care le-au auzit.

De asemenea, președintele filipinez a mai declarat și că este dreptul său să nu creadă în nicio religie.

Sursă foto: hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top