Connect with us
Dragnea, către o jurnalistă: Suntem între 1 și 8 martie. Cum să vorbești atât de urât de Olguța?

Politic

Dragnea, către o jurnalistă: Suntem între 1 și 8 martie. Cum să vorbești atât de urât de Olguța?

Liviu Dragnea i-a spus unei jurnaliste care l-a întrebat dacă Lia Olguța Vasilescu a intrat „pe ușa din dos” în Guvern, după ce a fost refuzată de Klaus Iohannis, că nici între 1 și 8 martie nu se pot abține „fetele” și a întrebat „cum să vorbești atât de urât de Olguța Vasilescu?”.

”Suntem între 1 și 8 martie, între voi, fetele, chiar nu puteți să vă abțineți în săptămâna asta? Cum să vorbești atât de urât de Olguța Vasilescu? Cum să intre pe ușa din dos?”, a afirmat Liviu Dragnea, luni, la Parlament.

Întrebat ce o recomandă pe ia Olguța Vasilescu pentru a fi confilier onorific al premierului, Liviu Dragnea a răspuns că experiența dobândită prin prisma funcțiilor pe acre le-a avut.

„Este un om foarte aplicat, priceput. Primar al Craiovei, care a schimbat foarte mult acel oraș. A arătat la Ministerul Muncii că este foarte pricepută. E un om care poate munci foarte mult, poate ajuta prim-ministrul, se poate implica pentru a dinamiza anumite proiecte ale Ministerului Transporturilor. Eu cred că decizia premierului de a coopta în echipa ei e foarte bună. Și susțin cu toată tăria lucrul acesta”, a explicat Dragnea.

Lia Olguța Vasilescu va fi consilier onorific al prim-ministrului pe probleme de infrastructură, pentru a realiza obiectivele promise în campania electorală, după cum a anunțat președintele PSD, Liviu Dragnea, duminică.

De asemenea, Liviu Dragnea a declarat, luni, la Parlament, că o va propune pe Olguța Vasilescu pentru funcția de purtător de cuvânt al partidului la următoarea ședință a Biroului Permanent Național al PSD.

Totodată, Vasilescu a fost votată, luni de către deputați, în funcția de secretar al Camerei Deputaților, în locul lui Mircea Drăghici.

Aceasta a fost ministru al Muncii în guvernarea PSD și ulterior a fost propusă la ministerul Dezvoltării. După ce a fost respinsă de președintele Klaus Iohannis, Vasilescu a devenit propunerea pentru portofoliul de la Transporturi. A fost însă refuzată în mod repetat de șeful statului.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top