Connect with us
Ecaterina Andronescu: Mă gândeam ca nu toate școlile să înceapă la ora 8:00, ca să nu supraaglomerăm oraşele

Politic

Ecaterina Andronescu, primele declarații după ce i-a cerut retragerea lui Liviu Dragnea: „Putem avea un premier mai bun”

Ecaterina Andronescu, fostul lider al PSD București, îi cere din nou liderului PSD, Liviu Dragnea, să facă un pas în spate și să se retragă din fruntea partidului.

Aceasta a făcut mai multe declarații în cadrul emisiunii „Imparțial” de la Digi 24, după ce în ultimele zile a fost marginalizată în partid din cauza scrisorii deschise pe care i-a trimis-o lui Liviu Dragnea.

„Asta (demisia lui Liviu Dragnea – n.r.) poate fi soluţie de maturitate politică. Nu spun asta pentru că îl urăsc sau pentru că îmi e nesuferit, ci, pentru că, în acest moment trebuie salvată guvernarea ţării şi salvat partidul.

Am văzut un sondaj, dacă rezultatele sunt adevărate, PSD a ajuns la 25%. E inacceptabil după un an şi jumătate. De la 45% la 25% e mult prea mult. Ceva ne-a adus aici, ceva sau cineva.

Fără îndoială PSD a avut guverne mult mai performante. Şi acum poate face cel puţin trei guverne performante.

Putem avea un premier mai bun”, a declarat Ecaterina Andronescu.

Citește și: Ecaterina Andronescu cere demisia lui Liviu Dragnea și înlocuirea Guvernului Dăncilă

Aceasta a spus că nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea din martie, de la congresul partidului şi a subliniat că este necesară o dezbatere în care să se discute soluţia pentru a ieşi din starea actuală.

Mi-am asumat ce am făcut, mi se pare că să ai dreptul să vorbeşti e un lucru pe care îl are orice cetăţean. Se poate întâmpla şi ca partidul să mă excludă”, a conchis fostul lider al PSD Bucureşti.

Citește și: Senatorul Niculae Bădălău, mesaj către șefii partidului PSD: „Trebuie să ținem cont de vechimea Ecaterinei Andronescu”

Ieri, senatorul PSD Niculae Bădălău le-a adresat un mesaj șefilor din partid prin care le transmite că trebuie să țină cont de ceea ce spune Ecaterina Andronescu, „fiind una dintre cele mai marcante membre din PSD”, potrivit unor surse PSD.

Senatorul Niculae Bădălău, de partea Ecaterinei Andronescu

Acesta le-ar fi transmis un mesaj intern colegilor de partid, potrivit stirileprotv.ro.

„Fără a face referire la fondul scrisorii deschise adresate de doamna profesor Ecaterina Andronescu membrilor PSD, am convingerea fermă că toți colegii social-democrați trebuie să ținem cont de vechimea colegei noastre în partid (26 de ani), de faptul că este una dintre cele mai marcante membre din PSD, cu rezultate foarte bune în sondaje, un foarte bun comunicator.

Un om care a dat valoare tuturor funcțiilor pe care le-a deținut prin muncă și dedicare, un dascăl de o verticalitate și profesionalism exemplare. Citește continuarea AICI.

Foto: Hepta.ro

2 Comments

2 Comments

  1. BARLIGEA MARCEL

    2018-08-18T18:26:58+03:00 at 18:26

    de acord cu d-na Andronescu.PSD-ul a facut greseli impardonabile.

  2. magica doru

    2018-08-18T11:33:01+03:00 at 11:33

    oare? dar daca era andronescu ministru sau prim ministru? cu siguranta nu realiza mai mult, dar este dreptul ei sa isi dea cu parerea,,,are o varsta destul de inaintata, deci are circumstante atenuate,,,,,,,,,,,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top