Connect with us

Politic

Jurnalistul Radu Tudor aruncă bomba – PREMIERUL ROMÂNIEI VA FI…

Jurnalistul și analistul politic Radu Tudor a scris pe blogul personal despre adevărata bătălie care să de în coaliția de guvernare, mai exact în interiorul PSD.

Jurnalistul Antenei 3 susține că Liviu Dragnea este gata să îl dea jos pe Sorin Grindeanu, premier cu care a defilat după plecarea lui Dacian Cioloș și a tehnocraților.

Pleacă Grindeanu, vine Shhaideh?

„Avertismente pentru ministri ce nu au respectat angajamentele din programul de guvernare si termenele prevazute. Avertismentul va fi inclusiv pentru premierul Grindeanu. O noua evaluare ar putea fi facuta in octombrie-noiembrie

Remanierea unor ministri care au cazut in dizgratia presedintelui PSD si despre care se va spune ca au incalcat Programul de guvernare.

Schimbarea intregii echipe guvernamentale, in frunte cu primul ministru. Aceasta decizie radicala ar duce la o criza politica si majoritatea PSD-ALDE la mina presedintelui Iohannis. Ar putea urma zile extrem de complicate, ce pot afecta cresterea economica si rezultatele bune de până acum.

CITEȘTE ȘI: Cozmin Gușă a aflat din cauza cui nu se mai înțeleg Dragnea și Grindeanu

Ce credeti ca va face Liviu Dragnea?

PS : Pina sa aflu ce credeti voi, liderul PSD ne transmite dorintele sale prin apropiati. Pare asadar ca Dragnea s-a decis sa-l elimine pe Grindeanu. Se vorbeste deja despre o femeie premier : Shhaideh? Carmen Dan? Rovana Plumb? Sau alta favorita a lui Dragnea?”, a scris Radu Tudor pe blogul său.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top