Connect with us
Președintele Klaus Iohannis a vorbit despre scandalul dintre liderul PSD Liviu Dragnea și premierul Sorin Grindeanu.

Politic

Klaus Iohannis a rupt tăcerea în scandalul dintre Dragnea și Grindeanu: „Sper să se…

Președintele Klaus Iohannis s-a aflat sâmbătă la Sibiu, alături de premierul luxemburghez Xavier Bettel, pentru a marca zece ani de când Sibiu și Luxemburg au împărțit titlul de Capitală Culturală Europeană.

Șeful statului a răspuns întrebărilor jurnaliștilor despre starea politică actuală generată de conflictul dintre Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu.

Numai de asta nu aveam nevoie. Am solicitat PSD-ului pe toate căile de comunicare să rezolve această criză și să mergem mai departe. E păcat, avem deschidere în lume. Avem deschidere mare în Europa. Ce ne mai lipsește este un guvern stabil. Sper să se termine cât mai repede. Este treaba lor cum o fac. Nu le dau eu lecții, PSD este un partid mare și sper să își rezolve problema cât mai repede, a spus Klaus Iohannis.

Duminică, în Parlament, se va citi textul moțiunii de cenzură a PSD-ALDE contra propriului guvern, urmând ca miercuri să se dea votul care ar putea duce la demiterea guvernului Grindeanu.

Citește și: Primele declarații ale lui Sorin Grindeanu, după ce PSD l-a exclus din partid și a anunțat moțiunea de cenzură

Citește și: Traian Băsescu a luat decizia care dă totul peste cap! Ce va face PSD

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top