Connect with us

Politic

Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră pentru Viorica Dăncilă

Președintele Klaus Iohannis a avut un mesaj important pentru Guvernul Dăncilă. Acesta le-a transmis premierului Dăncilă și membrilor Guvernului, aflați la ceremonia de învestire a ministrului delegat George Ciamba, că încă se poate o pregătire rezonabilă pentru președinția Consiliului Uniunii Europene, asta după ce în ultimele zile a spus că nu suntem pregătiți.

„Doresc succes tuturor și cred că încă se mai poate o pregătire rezonabilă pentru președinția Consiliului Uniunii Europene”, a declarat Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Din cauza acestei ceremonii de învestire, Premierul Dăncilă nu a mai mers la „Ora Prim-ministrului”, acolo unde urma să dea explicații cu privire la legile justiției.

Citește și: Noi contre între Klaus Iohannis și Liviu Dragnea. Cei doi s-au atacat fără menajamente

„La ora 10,00, aici, în Parlament, aveam stabilită ‘Ora prim-ministrului’ şi tot la ora 10,00, domnul preşedinte Klaus Iohannis a stabilit ora depunerii jurământului de către domnul Ciamba (pentru portofoliul de ministru delegat al Afacerilor europene – n.r).

Practic, doamna prim-ministru fiind la depunerea jurământului la Cotroceni, neputând să participe, am decis să amânăm ‘Ora prim-ministrului’ pentru o dată ulterioară. Într-o şedinţă viitoare de Birou permanent vom stabili când reprogramăm „Ora prim-ministrului’ „, a precizat Georgian Pop, secretarul Camerei Deputaţilor.

Secretarul Camerei a explicat că dezbaterea nu putea fi amânată cu o oră sau două, întrucât nu se ştie exact cât va dura ceremonia de depunere a jurământului de la Palatul Cotroceni.

„Nu putem şti exact cât durează festivitatea sau dacă după aceea mai există discuţii. Neputând să facem noi programul de la Cotroceni şi fiind ora 10,00, ora de începere la Cotroceni, şi aici la Camera Deputaţilor, am decis amânare. Mi se pare o decizie firească. Nu putem să stabilim noi sau să punem termene să dureze festivitatea 5 minute sau 45 de minute sau o oră „, a adăugat Pop.

foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top