Connect with us
Liviu Dragnea a dezvăluit care este soarta moțiunii de cenzură contra guvernului Grindeanu

Politic

Liviu Dragnea a dezvăluit care este soarta moțiunii de cenzură contra guvernului Grindeanu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică, la Parlament, că parlamentarii social-democrați care nu au semnat moțiunea de cenzură împotrivă Guvernului Grindeanu au fost absenți, urmând să o semneze în zilele următoare, iar votul de miercuri pentru căderea Cabinetului va fi unul „masiv”.

„Majoritarea celor care nu au semnat nu au fost prezenți, fiecare au vorbit cu mine, unii sunt plecați din țară și ajung în noaptea asta sau mâine, unii ajung marți. Noi am fost interesați să avem numărul de semnături peste limita stabilită de Constituție, iar cei cu care am vorbit am considerat necesar să nu le stric treburile astăzi. Noi stabilisem joi că depunem luni moțiunea de cenzură, așa și-au și făcut programul majoritatea, am luat decizia ulterior de a o depune astăzi pentru a scurta timpul în care ne aflăm de incertitudine și de lipsă practic a unui guvern care are efecte pe care nu ni le dorim”, a spus Liviu Dragnea.

Președintele Camerei Deputaților a susținut că „a mai gestionat o moțiune de cenzură, este important votul de miercuri care va fi masiv”.
„Am vorbit cu parlamentarii de la Iași, în bloc au semnat motiunea”, a completat liderul PSD.

Citește și: Începe războiul din PSD! Moțiunea de cenzură, semnată de 223 de parlamentari

Citește și: Grindeanu lovește dur înainte de moțiunea de cenzură! Banii au fost blocați!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top