Connect with us
Liviu Dragnea, momente de GROAZĂ! Iubita liderului PSD, grav accident

Politic

Liviu Dragnea a dezvăluit: Viitorul prim-ministru va fi….

Președintele PSD Liviu Dragnea a susținut o conferință de presă după votul privind moțiunea de cenzură Guvernului Grindeanu.

Astăzi prin votarea moțiunii de cenzură, România a intrat în normalitate. A fost o acțiune politică asumată de PSD-ALDE, asumându-ne și un risc politic, dar nedorind să riscăm un program de guvernare ambițios să fie pus sub semnul întrebării. Am preferat să nu ne prefacem că lucrurile merg foarte bine. Pentru noi cel mai important e programul de guvernare. PSD a ieșit întărit din această încercare. Au fost și există presiuni pentru ca această coaliție să nu își ducă programul la capăt. Această încercare a unui grup de câțiva oameni politici și oameni de afaceri de a prelua această guvernare a eșuat.

Din această încleștare, noi am reușit să avem o majoritate calificată nu se pune problema majorității unui nou guvern. Vom avea un Cex zilele următoare și duminică vom avea o discuție cu grupurile parlamentare, în așa fel încât luni să mergem cu o propunere la președintele Iohannis.

Prima dată discutăm candidatul, după ce președintele va desemna, vom aproba atât formula guvernamentală cât și programul în Parlament. Eu sunt convins că președintele va fi interesat de stabilitatea României. Toate mesajele date până azi au fost corecte și de apreciat. Sunt convins că va accepta propunerea noastră”, a spus Liviu Dragnea.

Șeful PSD-iștilor a mai spus și că viitoare propunere de premier va fi un om din cadrul partidului.

Din partea mea sau a colegilor mei, domnul Grindeanu nu va avea de suferit. Nu mai e membru PSD, el trebuie să fie atent la cei cu care s-a aliat. Ponta și Grindeanu nu mai fac parte din PSD. Noul premier trebuie să fie un om corect, responsabil, cu viziune, care să aibă capacitate de muncă enormă și să implementeze programul de guvernare. Vom merge cu o singură propunere. Nu cred că vom merge cu o propunere din afara partidului. Eu am patru variante, a declarat președintele Camerei Deputaților.

Sunt convins că nici Iohannis nu ia în calcul scenariul anticipatelor (…) Vreau să îmi cer iertare românilor pentru greșeala pe care am făcut-o. Trebuia să discutăm mai mult în interiorul partidului despre propunerea de prim-ministru, a mai spus Dragnea.

El a mai precizat și că se vor face modificări la programul de guvernare, pentru a rezolva întârzierile legate de criza politică generată.

Citește și: Reacția președintelui Klaus Iohannis, după ce Guvernul Grindeanu a fost demis prin moțiune

Citește și: Grindeanu a dezvaluit ce s-a intamplat dupa Ordonanta 13

Citește și: Viorica Dăncilă, Florin Georgescu și Nicolae Istudor, principalele variante pentru propunerea de premier (surse)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top