Connect with us
Liviu Dragnea face un apel ca românii care sunt în stradă să rămână calmi. Ce spune președintele PSD de ordonanța de urgență.

Politic

Liviu Dragnea: „Fac un apel către toți românii să fie calmi”

Liviu Dragnea, a afirmat, duminică, la România TV, că face un apel la cetăţeni să rămână calmi. El a afirmat că protestele antiguvernamentale au fost organizate ca parte a unui plan prin care PSD să fie ”sfâşiat şi divizat”.

”Ordonanţa (OUG 13/2017 – n.red.) a fost doar un pretext al celor care au incitat lumea de bună credinţă să iasă în stradă prin deinformare. Miza a fost ca PSD-ul să fie sfâşiat şi divizat (…) Este un miting politic. Oamenii aduşi în autobuze, cu trenuri arată organizare, nu un miting spontan”, a declarat Liviu Dragnea.

Ce are Liviu Dragnea să-și reproșeze

Liviu Dragnea a răspuns și la întrebarea dacă are ceva să-și reproșeze.

”Poate îmi reproşez că nu mi-am dat seama că era un plan mult mai bine pus la punct decât credeam”. El a spus că eventuala continuare a protestelor antiguvernamentale ar demonstra că este parte a unui plan pus la punct după alegerile parlamentare

Liviu Dragnea a negat că protestul de la Palatul Cotroceni a fost organizat de către partidul său.

”Două manifestaţii egale pot scăpa de sub control şi am putea ajunge în situaţia în care ţara ar fi sfâşiată (…) Fac un apel către toţi românii să fie calmi şi să nu escaladăm aceste proteste. Nimeni dintre actorii politici nu profită din asta. Cine crede că profită se înşeală amarnic”, a spus Liviu Dragnea.

Citește și: Update: Peste 130.000 de protestatari în stradă. Metroul nu mai oprește la Piața Victoriei

El l-a acuzat pe preşedintele Klaus Iohannis că a contribuit la iniţierea protestelor şi i-a cerut să facă acum un apel la calm.

”Mesajul preşedintelui Iohannis este şi de mine aşteptat. Nu cred că Guvernul a scos oamenii în stradă”, a conchis Dragnea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top