Connect with us
Liviu Dragnea îl susține pe Mugur Isărescu la conducerea BNR

Politic

Liviu Dragnea îl susține pe Mugur Isărescu la conducerea BNR

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat luni că îl susține pe actualul guvernator BNR, Mugur Isărescu,și că nu vede motive pentru care acesta nu ar păstra această funcţie în continuare.

„Mai vedem ce e până la anul. De ce nu ar rămâne domnul Isărescu? I-am şi spus-o (că îl susţin – n.r.), aşa cum am făcut-o şi în anii precedenţi, aşa cum am făcut-o şi în mai multe rânduri, public, atunci când a fost atacat violent şi dumnealui şi Banca Naţională. Eu nu am de ce să îmi schimb opinia”, a precizat Dragnea, într-o declaraţie acordată presei la sediul PSD, întrebat cum comentează declaraţia lui Isărescu, potrivit căreia de anul viitor nu va mai fi guvernator al BNR.

Citește și: Călin Popescu-Tăriceanu, despre inflația ridicată: „Trebuie să ne hotărâm ce vrem”

Întrebat de ce întâlnirea dintre guvernatorul BNR şi prim-ministru a avut loc în biroul său, Dragnea a precizat că acest lucru a fost convenit de toţi participanţii la întâlnire.

„Unii m-au criticat, alţii dimpotrivă. Am înţeles supărarea, dar chiar nu trebuie să iau mandat pentru astfel de întâlniri. Am înţeles că trebuie să iau mandat când ies din ţară, dar pentru astfel de întâlniri nu trebuie să iau mandat.

Am avut discuţie cu domnul Isărescu acum vreo lună, telefonică, şi am stabilit că o să ne întâlnim. Stabiliseră deja cu doamna prim-ministru să se întâlnească şi am convenit să nu ne vedem doi cu doi, să ne vedem toţi trei, şi am convenit să fie la Parlament”, a spus Dragnea.

Te-ar putea interesa și: Mici și bere la sediul PSD! Liviu Dragnea și gălățeanul Bogdan Lungu, la o masă cu jurnaliștii

S-a lăsat cu mici și bere la sediul PSD din Capitală. În fața camerelor de filmat, șeful social-democraților, Liviu Dragnea, a stat la o bere și niște mici pe grătar alături de un gălățean.

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit luni cu internautul care a pierdut un pariu cu el şi a promis că aduce o ladă cu bere, social-democratul oferind micii.

În urmă cu o săptămână, liderul PSD a fost provocat de un internaut să demonstreze că el îşi scrie postările de pe Facebook, miza fiind o navetă cu bere. Astfel, Liviu Dragnea a postat un selfie cu el la volanul maşinii, întrebând „cum rămâne cu naveta cu bere” promisă şi spunând că îl aşteaptă pe internaut luni la sediul PSD din Kiseleff cu mici, urmând ca internautul să aducă berea. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top