Connect with us
Ludovic Orban, atac la adresa lui Victor Ponta

Politic

Ludovic Orban, atac la adresa lui Victor Ponta

Ludovic Orban a anunțat că pe data de 20 iunie urmează să fie depusă moțiunea de cenzură împotriva guvernului condus de Viorica Dăncilă. În acealași timp, președintele PNL a lansat și un atac împotriva lui Victor Ponta.

Ludovic Orban a spus că orice parlamentar care nu va vota moțiunea nu este decât un lacheu al lui Dragnea.

„Orice parlamentar, indiferent în ce partid politic se găseşte, va fi supus unui examen de conştiinţă – vrea binele acestei ţări, vrea ca România să revină pe drumul cel bun, îşi doreşte un nou început pentru România care să permită reaşezarea României pe baze democratice şi cu statutul de ţară europeană şi de membră a NATO sau preferă ca lucrurile să continue aşa cum merg astăzi.

Orice parlamentar trebuie să treacă acest examen de conştiinţă, orice parlamentar care nu va susţine moţiunea de cenzură nu este altceva decât un lacheu al lui Dragnea şi, de fapt, acceptă ca Dragnea să-şi bată joc de România şi acceptă ca România să fie scoasă de pe traiectoria normală de dezvoltare, democraţie, apartenenţă la UE şi la NATO. (…)

Scandal în Parlament pe tema moțiunii de cenzură a PNL

Moţiunea de cenzură o vom depune pe data de 20 (iunie – n.r.)”, a declarat Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Victor Ponta a declarat săptămâna trecută că această moțiune nu are nicio șansă să treacă.

„Azi, când vorbim, nu e nicio șansă ( să treacă moțiune-n.r.) și nici nu vom vota moțiunea. Pentru ce să faci o moțiune în care să zici să o dăm jos pe Dăncilăcă nu e bună – până aici sunt de acord, total, e un dezastru Dăncilă – și să vină Ludovic Orban, de ce? Care este programul economic, care este sprijinul politic, care e echipa de ministri? Nu va crede nimeni”, a spus Victor Ponta.

Citește și Victor Ponta: „Dacă Liviu Dragnea va fi condamnat pe 21 iunie, va arunca țara în aer”

Liderul Pro România a declarat că dacă nu va vota și PSD pentru această moțiune nu există și că Liviu Dragnea este singurul care va avea de câștigat de pe urma ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top