Connect with us
Marius Dunca, ministrul Tineretului și Sportului. Dunca a fost președinte ANPC, demis în urma tragediei de la Colectiv.

Politic

Marius Dunca, la Ministerul Tineretului și Sportului. Fost președinte al ANPC, demis după Colectiv

Marius Dunca a primit aviz favorabil pentru funcția de ministru al Tineretului și Sportului. Acesta a fost președinte al ANPC, însă a fost demis după tragedia de la Colectiv. Victor Ponta, premier la momentul respectiv, a luat această decizie după ce a fost devvăluite câteva detalii din anchetă. Mai exact, inspectorii ANPC au primit o sesizare legată de club Colectiv. Mai mult, aceștia au fost în control joi, cu o zi înainte de tragedie.

Marius Dunca, fost președinte ANPC, demis în urma tragediei de la Colectiv

„Îmi aduc aminte că atunci toată presa și tot internetul mi-au dat dreptate, că nu aveam nicio vină. Nu este un subiect despre care îmi face plăcere să vorbesc. Atunci am fost numit politic și am fost demis politic. A fost o reclamație de diferență de preț la o băutură alcoolică.

Ne-am dus acolo, la ora și la data controlului și am lăsat o invitație, pentru că aceasta este procedura. Competența Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului este aceea de a verifica serviciile și calitatea serviciilor. Nu am găsit nicio persoană, niciun director sau administrator la acel club, iar a doua zi trebuia să se prezinte cu documentele necesare pentru a răspunde reclamației venite din partea respectivului consumator.

Biografie Marius Dunca, ministrul Tineretului în Guvernul Grindeanu

Proprietarii, directorul sau administratorul nu au venit la ANPC și ulterior noi trebuia să ne ducem din nou să mai lăsăm o invitație. Nu am dat și nu dau vina pe nimeni. Nu am fost chemat în niciun proces și nu fac parte din niciun proces referitor la cazul Colectiv. Competența Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului este una limitată la calitatea serviciilor”, a spus Marius Dunca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top