Connect with us
Mugur Mihaescu, numit consilier la Primaria Capitalei

Politic

Mugur Mihaescu, numit consilier la Primaria Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, isi completeaza echipa cu un nou consilier personal, care va avea ca principala responsabilitate relatia dintre municipalitate cu Centrul Istoric al Bucurestiului. Numirea a fost facuta in urma consultarii cu membrii Asociatiei Comerciantilor din Centrul Istoric al Bucurestiului, persoana desemnata sa ocupe aceasta functie este vicepresedintele ACCIB, Mugur Mihaescu, se arata intr-un comunicat emis de municipalitate.

„Centrul Istoric al Capitalei este, pe de o parte, un pol de maxim interes, turistic si comercial, iar pe de alta parte se confrunta cu o serie de probleme specifice, deloc simple. Cei care isi desfasoara activitatea zi de zi in aceasta zona cunosc cel mai bine aceste probleme, asa ca le-am solicitat sa-si desemneze un reprezentant care sa vina sa lucreze alaturi de noi. Vreau sa demonstram totala deschidere a Primariei pentru rezolvarea acestor probleme si cred ca o persoana din afara ne poate ajuta sa urnim lucruri care pareau intepenite pe vecie”, a declarat primarul Gabriela Firea.

Mugur Mihaescu (n. 2 iunie 1967, Sadova, judetul Dolj) este un actor si scenarist roman. Si-a inceput cariera in 1988 odata cu grupul de umor Vacanta Mare. Impreuna cu trupa a sustinut spectacole in diverse locuri din Romania.

Din 1999, Vacanta Mare a inceput sa faca emisiuni pentru Pro TV cu „Pastila Timpului”.

Mugur Mihaescu a jucat in filmele „Garcea si Oltenii”, unde a avut 2 roluri , respectiv „Trei frati de belea”.

Acesta detine si un club cu specific irlandez in Centrul Vechi al Capitalei, a scris presa in mai multe randuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top