Connect with us

Politic

Președintele Iohannis îl face praf pe Tăriceanu: „E puțin obsedat”

Președintele Klaus Iohannis l-a criticat pe Călin Popescu Tăriceanu, liderul Senatului și al partidului de guvernământ ALDE, după ce acesta a început să vorbească despre existența unui stat paralel și despre așa-zisele abuzuri ale Justiției.

O vreme am mai urmărit declaraţiile domnului menţionat (n.r.- Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Senatului), care a fost premier. De la o vreme încoace, credeţi-mă, nu mai urmăresc afirmaţiile acestui domn pentru că au devenit din ce în ce mai ciudate. Câteodată se creează impresia că e puţin obsedat. Persoanele obsedate nu fac bine politicii“, a declarat Klaus Iohannis, precizând că declarațiile lui Tăriceanu „s-au intensificat după ce procurorii l-au deferit Justiţiei“.

Iohannis a apreciat că modificările la legile justiției duc la „ciopârțirea acestora” și a criticat modul în care coaliția PSD-ALDE abordează aceste probleme.

„Niciodată nu am avut până acum o astfel de procedură viciată de legiferare: pachet de legi asumat de ministru, cerut avize, toate negative. Nu se lasă ministrul, se duce fără să aibă drept de iniţiativă legislativă în Parlament, le dă fizic, parlamentarii le iau ca şi cum le-ar fi creat acasă. Aşa nu se legiferează”, a afirmat preşedintele.

Klaus Iohannis a spus că, în opinia sa, nu trebuie să existe prag valoric pentru abuzul în serviciu.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis, anunț pentru toți românii: Ce se întâmplă de fapt cu creșterile salariale anunțate de PSD

1 Comment

1 Comment

  1. tamara dumitrescu

    2017-11-05T11:05:09+02:00 at 11:05

    Dl.Johannis este unul din putinii politicieni seriosi ai Romaniei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top