Connect with us
Primele declarații ale lui Sorin Grindeanu, după ce PSD l-a exclus din partid și a anunțat moțiunea de cenzură

Politic

Primele declarații ale lui Sorin Grindeanu, după ce PSD l-a exclus din partid și a anunțat moțiunea de cenzură

Sorin Grindeanu a susținut în această seara o conferință de presă în care a reafirmat ferm că nu își va da demisia. De asemenea premierul României l-a anunțat pe șeful PSD că își va da demisia doar în momentul în care acesta va demisiona de la vârful PSD.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi seara, că, oricât ar încerca Liviu Dragnea să scape de el pentru că este incomod, el fost, este şi rămâne ”pesedist”.

”E o zi tristă pentru mine. Azi, la presiunile lui Liviu Dragnea, am fost exlcus din PSD. Mă uit în ochii dumneavoastră şi spun aşa: oricât ar încerca Liviu Dragnea să scape de mine pentru că îi sunt incomod, am fost, sunt şi voi fi pesedist”, şi-a început Grindeanu conferinţa de presă.

Grindeanu a adăugat că, în acest moment, Liviu Dragnea încearcă să confişte un întreg partid, pentru că ”îi este frică” de contactul cu marea masă a membrilor de partid.

”Voi române membru PSD indiferent ce spune Liviu Dragnea, voi rămane pesedist oricâte CEx-uri de excludere a mea va organiza domnul fost pedelist Liviu Dragnea”, a mai declarat Grindeanu.

El a mai susţinut că nu se agaţă de scaun, are unde să se întoarcă, pentru că a făcut şcoala ”la timp, fără să repete”.

Grindeanu a declarat că Dragnea ”se agaţă disperat de funcţii în speranţa că asta îl va salva de trecut” şi că liderul PSD este ”singurul care poartă responsabilitatea acestui dezastru politic”.

”În acest moment, suntem într-un blocaj. În consecinţă, până luni îi cer lui Liviu Dragnea să se gândească bine şi să-şi asume responsabilitatea acestei crize. După ce Liviu Dragnea demisionează, demisionez şi eu”, a spus premierul.

Citeste aici: DECIZIE ISTORICĂ! Liviu Dragnea: „Singura soluție este moțiunea de cenzură”

Grindeanu: Dacă nu voi avea guvern funcțional, voi demisiona

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi seară, că, dacă nu va constata că nu poate asigura un guvern funcţional, va demisiona. El a precizat că, începând din această seară, începe întâlniri cu parlamentari PSD.

Grindeanu: Oricât ar încerca Liviu Dragnea să scape de mine pentru că sunt incomod, am fost, sunt şi rămân pesedist

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi seara, că, oricât ar încerca Liviu Dragnea să scape de el pentru că este incomod, el fost, este şi rămâne ”pesedist”.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top