Connect with us
Scandalul de după incendiul de la Colectiv. De ce îi ia apărarea Ponta lui Bănicioiu

Politic

Scandalul de după incendiul de la Colectiv. De ce îi ia apărarea Ponta lui Bănicioiu

Au trecut aproape trei ani de la incendiul de la Colectiv unde și-au pierdut viața peste 60 de persoane. Întrucât mai toate tragediile din România ultimilor ani sunt politizate, a fost și cazul incendiului de la Colectiv.

Recent, au apărut informații potrivit cărora ministrul de atunci al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, ar fi spus că răniții nu ar fi avut nevoie de ajutor.

În fața acestor acuzații, Ponta, premierul care a demisionat în urma tragediei de la Colectiv, i-a luat apărarea fostului membru PSD.

„A fost un ministru foarte bun la Tineret și la Sănătate / el este cel care a gândit și pornit ideea creșterii salariilor in Sistemul de Sanatate și a construirii spitalelor regionale finanțate din fonduri europene!

CITESTE ȘI: Nicolae Bănicioiu a plecat din PSD și s-a alăturat partidului lui Ponta: “Sunt mulţi care sunt nemulţumiţi”

O nouă maternitate va fi construită în București, cu sprijinul asociației Colectiv GTG 3010

Comemorare Colectiv – Pavlos și-a salvat prietenul din incendiu, dar a rămas mutilat pe viață: “Visez să trăiesc într-o țară normală”

Nicu este un mare câștig pentru Echipa #ProRomania – împreună o să dăm viață și consistență acestui proiect!” – a scris pe Facebook Victor Ponta.

Ponta susține că Bănicioiu s-a implicat în drama de la Colectiv cum a putut

„Și ia zi dom’le, cât de bun e Nicu… ajută-mi un pic memoria: Nicu e m(s)inistrul ăla care a zis că noi nu avem nevoie de ajutor pentru tratamentul marilor arși, iar drept urmare au murit tineri cu zile? Ăsta e Nicu pe care îl lauzi? No’ bravo…..”, a comentat cineva la postarea lui Ponta.

Nu a trecut mult timp, și Victor Ponta i-a răspuns. A susținut că Bănicioiu nu ar fi făcut acele declarații despre răniții din Colectiv.

”Zic dom’le că nu este așa / sunteți prost informat sau doar rău intenționat / am fost acolo în acele zile și mă deranjează când folosiți politic tragedia unor oameni.” – a răspuns fostul premier al României pe Facebook.

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top