Connect with us
Premierul Sorin Grindeanu a anunțat care va fi soarta actualului guvern al României!

Politic

Sorin Grindeanu a făcut anunțul așteptat de toată țara. Ce se întâmplă cu Guvernul!

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri că nu i-a fost cerută demisia în mod direct, dar că se așteaptă la o „execuție publică”. Declarațiile sale vin în contextul în care liderii PSD se reunesc la 16.00 la Palatul Parlamentului, pentru a hotărî soarta acestui Executiv.

Sorin Grindeau le-a mai spus jurnaliștilor că se așteaptă că mai mulți miniștri să-și dea demisia, dacă PSD le va cere aceasta. El a mai precizat că a îndeplinit cea mai mare parte a programului de guvernare și că a pregătit propria evaluare cu privire la activitatea Executivului. El a mai afirmat că va face declarații după CExN al PSD, unde va și prezent.

Liderii PSD se reunesc în ședință de la ora 16.00 pentru a stabili dacă vor retrage sprijinul politic al guvernului Grindeanu. Liviu Dragnea, Gabriela Firea și alte voci importante din PSD și-au exprimat nemulțumirea față de actualul guvern. Florin Iordache, fost ministru de Justiție, autorul ordonanței care a scos românii în stradă în februarie, a afirmat că ar dori demiterea guvernului.

„Din punctul meu de vedere, lucrurile ar trebui să se desfășoare într-un cadru normal. Fiecare dintre miniștri a fost evaluat, fiecare știe ce s-a făcut, ce nu s-a făcut. Așa cum au fost numiți printr-un vot al CEX-ului, așa pot fi demiși. Nu este un capăt de țara dacă anumiți miniștri sau chiar întreg guvernul este demis.”, a declarat Iordache.

Citește și: Când va trece România la moneda euro. Anunțul făcut de premierul Sorin Grindeanu

Citește și: Cozmin Gușă a aflat din cauza cui nu se mai înțeleg Dragnea și Grindeanu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top