Connect with us
Sorin Grindeanu se întâlnește în această dimineață cu miniștri. Tema discuției vor fi problemele din ministere.

Politic

Sorin Grindeanu, întâlnire cu miniștri pentru a discuta problemele din ministere

Sorin Grindeanu are, marţi dimineaţă, întâlniri cu miniștri din cabinetul său. Mai exact, vor fi cinci întrevederi, în cadrul cărora vor fi discutate probleme din ministere.

Premierul le-a cerut miniştrilor, încă de la prima şedinţă a cabinetului Grindeanu, desfăşurată miercuri, să facă un inventar al problemelor urgente pe fiecare minister.

“Mâine dimineaţa, la ora 9.00, fiecare ministru merge şi preia ministerul pentru care a fost votat în Parlament. Totodată, vă rog să faceţi un inventar al problemelor urgente pe fiecare minister, astfel încât, vineri, când vom avea următoarea şedinţă de guvern să le prezentaţi”, le-a spus premierul miniştrilor.

Ulterior, Sorin Grindeanu a decis să aibă discuţii separate cu miniştri. Ele vor fi începe de la ora 9:00.

Sorin Grindeanu, întrevederi cu miniștri din cabinetul său- Program pe ore

Ora 9:00 – cu ministrul Sănătăţii, Florian-Dorel Bodog;
Ora 10:00 – cu ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea;
Ora 11:00 – cu ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Florin Nicolae Jianu;
Ora 12:00 – cu ministrul Turismului, Mircea-Titus Dobre;
Ora 12:30 – cu ministrul Economiei, Alexandru Petrescu.

Discuțiile cu o parte dintre miniştri au loc cu o zi înainte de întrevederea dintre preşedintele Klaus Iohannis şi premier. Iohannis a avut o discuţie la telefon cu premierul Sorin Grindeanu, stabilind să se întâlnească miercuri după-amiază, la Palatul Cotroceni.

„Preşedintele României a avut o discuţie telefonică cu premierul Sorin Grindeanu, discuţie în cadrul căreia l-a invitat pe acesta la Palatul Cotroceni pentru o analiză clarificatoare. Această întâlnire va avea loc miercuri după-amiază”, a spus purtătorul de cuvânt al preşedintelui Iohannis.

Citește și: Iohannis a vorbit cu Grindeanu la telefon. Ce așteptări are președintele

Mădălina Dobrovolschi a precizat că la discuţie va participa şi ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan. Întâlnirea este necesară pentru că există „foarte multe îngrijorări” cu privire la sustenabilitatea măsurilor anunţate de Guvern şi a efectelor acestora asupra economiei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top