Connect with us
Traian Băsescu s-a întâlnit la Senat cu un grup de elevi. Unul dintre copii i-a adresat o întrebare fostului președinte.

Politic

Întrebarea unui elev care l-a surprins pe Traian Băsescu. Ce i-a răspuns

Traian Băsescu s-a întâlnit la Senat cu un grup de elevi de clasele IV-VIII. Fostul președinte a declarat că a fost surprins de o întrebare adresată de unul dintre elevi.

Un elev de clasa a VIII-a l-a întrebat pe Traian Băsescu dacă le recomande să se îndrepte spre politică.

Ce întrebaare i-a adresat un elev lui Traian Băsescu

Traian Băsescu a primit o întrebare „interesantă” din partea unui elev.

„Azi, la Senat, m-am întâlnit cu un grup de copii din Ialomiţa, cei mai mulţi olimpici judeţeni, între clasele a IV-a şi a VIII-a. Cea mai interesantă întrebare pusă de un copil din clasa a VIII-a a fost: „ne recomandaţi să ne îndreptăm către politică?”, iar răspunsul meu a fost: “da, cu o condiţie, înainte de a intra în politică, să aveţi o meserie sigură, în care să fiţi recunoscuţi ca profesionişti. Doar aşa puteţi fi politicieni liberi şi independenţi faţă de şefii politici. Oamenii politici trebuie să aibă relaxarea că, atunci când nu mai sunt aleşi, nu devin oameni fără căpătâi. Cei care nu au o meserie şi fac politică nu sunt decât cărători de geantă, pentru că sunt dependenţi de şefii lor politici. Eu, şi acum, am valabil brevetul de căpitan de cursă lungă.”, a scris Traian Băsesccu pe pagina sa de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top