Connect with us
Victor Ponta, despre statul paralel: „Mie mi se pare că e o mare minciună”

Politic

Victor Ponta, despre statul paralel: „Mie mi se pare că e o mare minciună”

Fostul premier Victor Ponta a declarat, marţi, la Târgovişte, că ”povestea asta cu statul paralel” i se pare o mare minciună, în cadrul unei întâlniri cu simpatizanți Pro România.

”Asta e o prostie cu statul paralel, nu vă supăraţi. Avem în România un stat care uneori funcţionează bine şi de multe ori funcţionează prost. Dar faptul că s-au comis abuzuri, că unii oameni au avut mai multă putere decât trebuiau să aibă, că s-au schimbat nişte decizii ale oamenilor, într-adevăr, dar azi când vorbim, totuşi, puterea toată este la domnul Dragnea.

Citește și: Liviu Dragnea, despre mitingul PSD: „Se încearcă să se infiltreze tot felul de indivizi la mitingul din 9 iunie”

Cu cine să lupte? Cine nu îl lasă? (…). Mie mi se pare că e o mare minciună întotdeauna să dai vina pe altcineva când tu ai puterea. Eu m-am luptat şi cu Băsescu şi cu Iohannis, am fost singurul prim-ministru care a avut doi preşedinţi pe cap, dar tot nu zic că n-am făcut din cauza lor. Am făcut cât am putut”, a spus Ponta, întrebat de un susţinător Pro România ce părere are despre statul paralel.

Citește și: Liviu Dragnea anunță un nou “miting uriaș” al PSD și îl amenință pe Iohannis cu suspendarea!

Ponta a adăugat că nici participanţii de la mitingul PSD din Piaţa Victoriei nu ştiu ce e statul paralel

„Aşa că povestea asta cu statul paralel, mie mi se pare o mare minciună. Şi pot să vă spun un lucru, dacă îi întrebaţi pe cei care au fost sâmbătă în piaţă, nu ştie nimeni să vă spună cine e statul paralel. Când am chemat oamenii să protestăm să îl dăm jos pe Băsescu, ştiam cine e Băsescu şi ştiam de ce vrem să îl dăm jos.

Cine e statul ăla paralel? Dacă ni-l arată şi nouă domnul Dragnea. Să nu îmi ziceţi de SRI şi de DNA, că domnul Dragnea era mai bun prieten cu SRI-ul şi cu DNA-ul decât noi toţi, deci nu asta era problema”, a mai spus Ponta.

Victor Ponta a participat, marţi, la Târgovişte, la o întâlnire cu simpatizanţi Pro România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top