Connect with us
Polițist amenințat cu sabia în plină zi, de un individ cu probleme penale

Știri

Polițist amenințat cu sabia, în plină zi, de un individ cu probleme penale

Un agent de poliție a fost amenințat cu o sabie, în plină zi, de un individ cu antecedente penale, condamnat în trecut pentru alte infracțiuni comise cu violență.

S-a întâmplat în localitatea ilfoveană Buftea, ca urmare a unui incident în trafic.

Polițistul se afla în timpul liber și conducea mașina personală, când un alt autoturism nu i-a acordat prioritate, obligându-l să frâneze pentru a evita impactul.

Imediat după, agresorul s-a dat jos din mașină, având asupra sa o sabie, și s-a îndreptat către polițist, amenințându-l și aducându-i acestuia injurii. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere din zonă (video mai jos).

Individul este cunoscut ca având antecedente penale, acesta fiind condamnat la 4 ani cu suspendare pentru tâlhărie și aflându-se în termenul de încercare.

Polițistul a depus plângere penală pentru amenințare. Autoritățile nu l-au reținut, însă, până în acest moment, pe agresor, în ciuda trecutului său infracțional.

Un alt incident care a avut ca victimă un polițist s-a petrecut în Craiova

Un echipaj de poliţie din cadrul Serviciului Rutier Dolj a încercat să oprească un conducător auto care efectuase o depăşire neregulamentară. Când au văzut că şoferul, aflat la volanul unui Fiat, nu opreşte la semnal, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. La un moment dat, pe o stradă lăturalnică, au reuşit să blocheze autoturismul.

În momentul în care agentul principal Cristian Bitică a vrut să-l imobilizeze, şoferul l-a lovit pe acesta cu un telefon în zona capului, i-a dat un pumn şi  rupt-o la fugă.

„L-am urmărit câţiva kilometri şi la un moment dat, şoferul şi-a abandonat maşina şi a vrut să fugă. L-am somat să se oprească, el s-a întors brusc şi m-a lovit cu telefonul.

A fost o lovitură foarte puternică, am ameţit puţin, apoi a venit şi m-a lovit cu pumnul, m-am dezechilibrat, am căzut, el a fugit, m-am ridicat, am scos armamentul din dotare, l-am urmărit, l-am somat, am tras 5 focuri în aer, dar a dispărut”, a declarat Agentul principal Cristi Bitică, conform celor de la Adevărul.

Agentul principal a fost dus la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru îngrijiri medicale.

Citește și: Polițistul lovit de Cristian Boureanu, criticat de instanță

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top