Connect with us

Știri

Premierul a aruncat BOMBA! Ce se întâmplă cu adevărat cu salariile

Val de reacții pe Internet după ce Comisia de muncă a Camerei Deputaților a evitat să dea avizul final pentru legea salarizării, cea în care sunt prevăzute o serie de creșteri. Situația s-a schimbat pe ultima sută de metri.

Se pare că ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu și ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan, au avut o întâlnire crucială în această dimineață privind impactul noilor creșteri salariale. Se pare că Sănătatea și Educația s-ar putea să nu beneficieze de majorările anunțate în ultimele luni.

Creșterile salariale de 100% din Sănătate nu ar mai putea fi aplicate de la 1 ianuarie 2018 așa cum se așteptau cadrele medicale. Medicii și cadrele din învățământ vor beneficia doar de creșterea de 25%, scrie site-ul știripesurse.ro.

Sorin Grindeanu, decizie privind ambulanțele

Premierul Grindeanu a tranșat și problema achiziționării ambulanțelor, după scandalul iscat în ultimele luni în presă.

„Se vor găsi sursele de finanțare pentru ambulanțe. Acest acord cadru trebuie ținut până atunci. Legea permite, nu se întâmplă nimic nou. Se vor face noi licitații pentru ambulanțe, la care vor lucra specialiștii din ministerele de resort.

CITESTE SI: Anunț șoc din partea unui fost ministru: Practic, se vor tăia salariile!

CITESTE SI: Anunț crucial pentru pensiile românilor! Decizia a fost luată în urmă cu scurt timp

Toată această echipă comună va lucra în coordonarea proiectului. Va fi acest acord-cadru și pe mine mă interesează să găsim și sursele de finanțare. Nu e niciun scandal. Lumea caută soluții, am avut discuții constructive. Voi vorbi la Ministerul Finanțelor pentru a găsi resurse să achiziționăm ambulanțe”, a declarat azi premierul.

1 Comment

1 Comment

  1. caltoi

    2017-06-08T20:02:40+03:00 at 20:02

    care crestere de 25%?caci , la invatamant, in februarie 2017, mi-a bagat sporul de vechime de 25%in salariul de incadrare si aia a fost majorarea de salariu trambitzata de psd , niste mincinosi , ca din totdeauna! de fapt majorarea s-a facut pentru senat,parlament, demnitari pin administratie , armata,politie, justitie care si asa aveau salarii mult mai mult decat marea majoritate a cadrelor didactice … niste banditi!deci legea era pentru ei doar caci pt marea majoritate a romanilor nu s-a dat nimic si pe ici pe colo s-au scapat niste firimituri de la masa stapanilor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top