Votez Alegeri Locale 2020, stiri, rezultate, exit poll

Prima declarație făcută de Mircea Badea după ce a fost bătut la mall

02.02.2019
Prima declarație făcută de Mircea Badea după ce a fost bătut la mall

Mircea Badea a fost bătut astăzi la mall de Tedi Motociclistul, cu care a mai avut conflicte și-n trecut. Realizatorul TV a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care anunță cu se simte.

Mesajul lui Mircea Badea dupa ce a fost bătut de Tedi Motociclistul

„Să spui despre ăsta că e motociclist, când vezi cu ce se ocupă și ce carte de vizită are, e ca și cum ai spune că un fotbalist de la Steaua este automobilist pentru că șofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost și nu voi fi niciodată. Altfel, totul ok. Ne vedem mâine la emisiune, de la 21:00 la 24:00”, a scris Mirea Badea pe pagina lui de Facebook. Totodată, el le-a răspuns și celor care au spus că el „a fost leșinat minute bune”.

„Să spui despre ăsta că e motociclist, când vezi cu ce se ocupă și ce carte de vizită are, e ca și cum ai spune că un fotbalist de la Steaua este automobilist pentru că șofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost și nu voi fi niciodată. Altfel, totul ok. Ne vedem mâine la emisiune, de la 21:00 la 24:00”, a scris Mirea Badea pe pagina lui de Facebook. Totodată, el le-a răspuns și celor care au spus că el „a fost leșinat minute bune”. „Să spui cum am fost leșinat minute bune este un fake news (știre falsă): nu te lasă doctorul să te ridici până nu ți se fac teste. N-am făcut deloc caz de meciul acesta înainte, n-o să fac nici după”, a scris Mirea Badea.

VIDEO: Bataie dură între Mircea Badea și Tedi