Connect with us
Primăria Capitalei, lovitură grea pentru UBER

Știri

Primăria Capitalei, lovitură grea pentru UBER

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, și-a propus să modifice regulamentul de taximetrie din București. Edilul vrea ca serviciile de dispecerat să devină obligatorii pentru toate taxiurile autorizate de Primăria Municipiului Bucureşti.

Vor fi automat afectate de această prevedere servicii precum Clever și Star Taxi, posibil și Uber și Taxify, care nu sunt dispecerizate.

Primarul Capitalei a susţinut, în cadrul şedinţei, că taximetriştii vor fi obligaţi să-şi monteze POS-uri pentru ca doritorii să poată achita cursa şi cu cardul.

„Sunt elemente care vor duce la securitate şi confort pentru toţi cetăţenii care folosesc taxi. Toţi taximetriştii vor fi obligaţi, sub sancţiuni severe, să ofere posibilitatea clientului să plătească cu cardul.

Lovitură GREA pentru Uber şi Taxify

Deci toţi taximetriştii, în colaborare cu băncile existente, să-şi instaleze POS-uri pe maşini. De asemenea, toţi vor trebui să aibă, prin companiile pe care le reprezintă sau individual, să aibă aplicaţii: orice client să solicite un taxi prin telefon sau prin aplicaţie.

În plus, pentru siguranţă şi confort, se instituie obligativitatea ca activitatea de taxi să se realizeze exclusiv printr-un dispecerat autorizat. 

Primăria Capitalei va sta la dispoziţie tuturor celor interesaţi să-şi îmbunătăţească activitatea de taximetrie. Le stăm la dispoziţie cu repr noştri în compania de IT pentru a dezvolta aplicaţiile necesare.”, a declarat Gabriela Firea.

Citeşte şi Principele Radu și-a SCHIMBAT numele. Care este motivul acestei decizii

Schimbare de proporţii în Casa Regală a României. Abia acum s-a aflat de această decizie. Şi-a schimbat numele de trei ori în 16 ani. Este vorba despre Radu Duda, soţul Principesei Margareta, fiica cea mare a Majestăţii Sale, Regele Mihai.

În decembrie 2011, Principele Radu a devenit al României Radu.

“Al României-Duda Radu, cu domiciliul în Bucureşti, şos. Dimitrievici Pavel Kiseleff nr. 28, Palatul Elisabeta, sectorul 1, născut la data de 7 iunie 1960 în Iaşi, judeţul Iaşi, fiul lui Rene-Corneliu şi Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din Al României-Duda în acela de Al României, spre a se numi Al României Radu, scrie pe jurnalistul Cătălin Prisăcariu pe propriul blog.

Anterior, Radu Duda și-a mai schimbat numele de familie de 2 ori

Primul pas a fost o schimbare de nume din 2001: “Duda Radu, cu domiciliul în București, calea Șerban Vodă (…), sectorul 4, născut la data de 7 iunie 1960 în Iași, județul Iași, fiul lui Rene-Corneliu și Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din Duda în acela de: de Hohenzollern-Veringen Duda, spre a se numi de Hohenzollern-Veringen Duda Radu.”, mai scrie Prisăcariu.

Șapte ani mai târziu, în 2008, o nouă modificare. “Hohenzollern-Veringen-Duda Radu, cu domiciliul în Bucureşti, Palatul Elisabeta, şos. Kiseleff nr. 28, sectorul 1, născut la data de 7 iunie 1960 în Iaşi, judeţul Iaşi, fiul lui Rene-Corneliu şi Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din „Hohenzollern-Veringen-Duda“ în acela de „al României-Duda“, spre a se numi: al României-Duda Radu.”, a încheiat jurnalistul.

Citeşte şi Testamentul Regelui Mihai. Ce avere a lăsat în urmă şi cum va fi împărţită

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top