Connect with us
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, la audieri la Parchetul General

Știri

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, la audieri la Parchetul General

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a fost audiat, miercuri, la Parchetul General, în dosarul în care este cercetat pentru abuz în serviciu şi instigare la fals în legătură cu teza sa de doctorat.

La ieşirea din sediul Parchetului, Negoiţă a declarat despre teza sa de doctorat că trata criza economică şi efectele sociale, fiind atunci o temă „de foarte mare sezon”. Negoiţă a mai spus presei că aceasta l-a „ajutat foarte mult în viaţă”.

„Am învăţat foarte multe lucruri atunci, (…) am concluzionat foarte multe chestiuni”, a afirmat edilul.

Pe 12 octombrie 2016, Robert Negoiţă a fost pus sub urmărire penală de procurorii Parchetului General în dosarul de plagiat, pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la fals intelectual şi uz de fals.

Citește și: Ce a făcut șoferul acestei mașini! Gestul său l-a înfuriat pe primarul Robert Negoiță

În acelaşi dosar, procurorii au început urmărirea penală şi împotriva lui Ioan Dascălu, cel care a coordonat lucrarea de doctorat a lui Negoiţă, pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals intelectual şi uz de fals.

Citește și: Robert Negoiță a fost audiat la Parchetul General în dosarul de plagiat

Primarul sectorului 3, doctot în Științe Juridice în 2012

Pe 24 iulie 2016, Ministerul Educaţiei a anunţat că Secretariatul tehnic al CNATDCU a primit punctul de vedere al Academiei de Poliţie ‘Alexandru Ioan Cuza’, în care se constata plagiatul în cazul lucrării de doctorat a lui Robert Negoiţă şi se recomanda retragerea titlului de doctor.

Robert Negoiţă a devenit doctor în Ştiinţe Juridice în anul 2012, la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, cu teza de doctorat „Criza economico-financiară şi impactul acesteia asupra echilibrului social”.

Jurnalista Emilia Şercan a dezvăluit că lucrarea de doctorat semnată de Robert Negoiţă este integral plagiată, fiind copiată de pe Internet şi site-uri de socializare.

2 Comments

2 Comments

  1. Victor

    2018-05-23T13:36:25+03:00 at 13:36

    Ha lasa ca incompetenta si necunoastere limbii romane este in voga la noi in clasa politica, dar de ce nu fac ei un dosar penal pentru evaziune? 200.000 euro pe o amenajare stradala? 450 ron un Mesteacan?

  2. nelu

    2018-05-23T11:49:03+03:00 at 11:49

    Procurorii astia se pricep chiar la toate?Sunt niste caraghiosi care freaca mentasi din cand in cand mai gasesc cate o idioata sau vreu idiot de asa zis denuntatori. Dar porcii astia patesc ceva daca se dovedeste ca denuntul a fost fals?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top