Connect with us

Știri

Principesa Margareta, anunț despre tănârul care a îngenuncheat la catafalcul Regelui Mihai

Familia Regală a României a luat atitudine față de Vlad. Vlad este liceanul care a înghenuncheat în fața catafalcului Regelui Mihai I la Sala Tronului, în Palatul Regal din București.

Familia Regală a României a postat pe Instagram fotografia cu Vlad, liceanul care a inghenuncheat în față catafalcului Regelui Mihai I.

Casa Regală a decis ca adolescentul să fie chemat la Palatul Elisabeta.

Astfel, Casa Regală a anunțat că adolescentul a fost invitat, marți, la Palatul Elisabeta de către Majetatea Să Margareta și Principele Radu.

”Vlad, liceanul care a inghenuncheat în față catafalcului Regelui Mihai I la Sala Tronului, în Palatul Regal din București, s-a numărat printre invitații Majestății Sale Margareta și ai Principelui Radu la Palatul Elisabeta ieri, 23 ianuarie 2018, în ajunul Zilei Unirii”, este mesajul postat pe pagină oficială de instagram a Familiei Regale a României.

Scena a avut loc loc la Sala Tronului, în Palatul Regal din București

Adolescentul care a îngenuncheat la catafalcul Regelui Mihai este elev în clasa a X-a la Colegiul “Sfântul Sava” din capitală. Tot la această școală a învățat și Regele Mihai.

Vlad Dragne este numele băiatului care a reușit să emoționeze întreaga țară cu gestul făcut în fața sicriului cu trupul neînsuflețit al Regelui Mihai.

Într-un interviu acordat TVR, acesta a explicat cu modestie ce a însemnat gestul său

„Am făcut ce am simțit. Mi s-a părut un gest normal. În fața unor oameni merită să îngenunchezi. Regele fără îndoială a fost unul dintre ei”, a transmis Vlad.

Tânărul a povestit că vestea morții Regelui l-a determinat să caute mai multe informații despre Majestatea Sa.

„Atunci când a stat cele trei zile, mi s-a părut atât de impresionant pentru că și-a păstrat promisiunea, chiar atunci când un milion de oameni i-au cerut să nu o facă, pentru că știa că pe termen lung repercusiunile vor fi negative”, a explicat băiatul.

Citește și Parastas de 40 de zile pentru Regele Mihai. Mesajul transmis de Principesa Margareta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top