Connect with us
Probleme în Constanța. Vremea rea care s-a năpustit asupra României în ultimele ore a afectat cel mai tare județele din estul țării.

Știri

Probleme în Constanța – 18 localități nu au apă potabilă

Probleme în Constanța. Vremea rea care s-a năpustit asupra României în ultimele ore a afectat cel mai tare județele din estul țării. Printre acestea se numără și Constanța, unde chiar și la această oră, 18 localități nu au apă potabilă.

Probleme în Constanța – pana de energie a tăiat și alimentarea cu apă

La mijlocul zilei, mai multe zone din Constanța au rămas fără energie. Viscolul puternic a rupt firele și astfel, mii de locuințe au rămas în beznă. Mai mult decât atât, lipsa energiei electrice a oprit și funcționarea stațiilor de pompare ale Regiei de Apă.

De-a lungul zilei, mai multe stați au fost repornite, dar ultima actualizare de la ora 20:00 menționa o listă destul de lungă de localități unde nu este apă potabilă.

Citește și:Brăila, județ blocat – toate drumurile au fost închise

Așadar, la ora ultimului raport, locuitorii din Ostrov, Oituz, Osmancea, Tătaru, Istria, Nuntaşi, Dulceşti, Plopeni, General Scărişoreanu, Olteni, Movila Verde, Independenţa, Furnica, Dumbrăveni, Corbu, Nicolae Bălcescu, Faclia, nu aveau alimentare cu apă potabilă.

Codul portocaliu de ninsori și viscol a creat mari probleme și în Buzău sau Brăila, unde numeroase drumuri au fost închise total.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top