Connect with us
Procurorul Elodiei preia cazul Condrea

Știri

Procurorul Elodiei preia cazul Condrea

Cazul mortii lui Dan Condrea va fi preluat de procurorul Marius Iacob, cel care a sustinut vinovatia lui Cristian Cioaca in dosarul Elodia.

Marius Iacob este unul din cei mai cunoscuti criminalisti din Romania si a devenit vedeta dupa mediatizarea disparitiei avocatei brasovene Elodia la OTV. Iacob ramane in memoria colectiva ca singurul om care a reusit sa ii puna catusele lui Cristian Cioaca, acuzat de moartea sotiei sale. Tot Marius Iacob s-a ocupat de depistarea si extradarea din Indonezia a parintelui FNI, Nicolae Popa, fost apropiat de-al afaceristului Sorin Ovidiu Vintu.

Procurorul general vorbeste despre filajul lui Dan Condrea, facut ipotetic de SRI

Pe mana cui ramane averea lui Dan Condrea

Declaratiile procurorului general Augustin Lazar, despre dosarul Condrea:

„Dosarul va fi reluat. Se vor folosi resurse superioare. Nu putem discuta detalii despre ce s-a intamplat. Detaliile anchetei nu pot fi date publicului. (…) Suntem intr-o tara democrata si in spatiul public putem spunem multe. Vreau sa va spun ca a fost o ancheta foarte serioasa.

Au fost desemnati mai mult procurori in cauza. Ancheta a mers in ritm alert pentru ca era in atentia opiniei publice. Am ajuns la situatia in care putem face o evaluare despre prejuidicul care se discuta. Prejudiciul nu vi-l pot da acum, va fi stabilit de cei care se ocupa de asta”, a spus Lazar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top