Connect with us
ANM anunţă ninsori abundente în Bucureşti. Când începe urgia

Știri

Prognoza meteo. Când se întorc ninsorile în Bucureşti şi în ţară

Vremea schimbă foaia începând de duminică! Meteorologii revin cu prognoza actualizată, în Bucureşti şi în ţară. Când revin ninsorile.

Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în perioada următoare. Astfel, potrivit specialiştilor, începând de duminică, temperaturile vor scădea în toată ţara.

Cum va fi vremea Joi, 1 februarie 2018

Vremea se va încãlzi uşor cu ploi slabe în vestul şi nord-vestul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -7 şi 4 grade. Noaptea şi dimineaţa, în special în zonele joase de relief din sud şi est, va fi ceaţã.

Cum va fi vremea Vineri, 2 februarie 2018

Vreme calda, maxime între 6 şi 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 6 grade. Spre seara lapovita si ninsori la munte, ploaie şi trecãtor lapoviţã în regiunile vestice, nordice şi centrale şi ploi în rest. Vântul va avea intensificãri în zona de munte, în nord-vestul, vestul şi sud-estul teritoriului. Dimineaţa în exteriorul arcului carpatic vor fi condiţii de ceaţã.

Cum va fi vremea Sâmbătă, 3 februarie 2018

Ploi si lapovita în sud și sud-est; la munte vor fi mai ales ninsori. Vânt în zonele montane, în special pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 și 13 grade, iar cele minime între -4 și 4 grade, ușor mai ridicate pe litoral.

Potrivit meteorologilor, de duminică vremea se răceşte în toată ţara, procesul de răcire continuând şi săptămâna care vine.

Citeşte şi Prognoza meteo pe trei luni. Este oficial, vremea se schimbă radical

Administrația Națională a Meteorologiei a publicat prognoza pentru următoarele trei luni. Specialiştii anunţă că vremea va continua să se încălzească.

Iar în februarie și martie temperaturile vor fi cu mult peste medie. Se pare că vremea va fi din ce în ce mai bună, dar vom avea parte și de precipitații abundente.

„Pentru luna februarie, temperaturile, în ceea ce privește mediile acestei luni, vor fi mai ridicate. Pentru cantitățile lunare de precipitații ne așteptăm la valori excedentare în zonele centrale și estice.

Dacă e să comparăm cu prima lună a primăverii, martie, se menține aceeași tendință cu temperaturi mai ridicate în partea de sud și sud-est a țării și normale în rest.

În martie, înregistrăm deja o creștere, respectiv 3,5 grade. Așa cum se întâmplă și în aprilie, când temperatura medie de la nivelul țăroo este de 9,3 grade”, a precizat Elena Mateescu, director AN

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top