Connect with us

Știri

Prognoza meteo pentru următoarele trei zile. Ce ne aşteaptă

De astăzi vremea întră într-un proces de încălzire în majoritatea zonelor țării. În Bucureşti, deși temperatura aerului va fi în creștere ușoară, dimineața și noaptea va fi rece.

La ce temperaturi trebuie să ne aşteptă în următoarele trei zile.

Prognoza meteo pentru joi 25 ianuarie

Valorile termice vor marca o creştere uşoarã în cea mai mare parte a ţãrii, dar se vor situa în continuare sub pragul de ger dimineaţa şi noaptea, însã pe arii mai restrânse, doar în sud, centru şi est.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 şi 8 grade, iar cele minime între -13 şi -3 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa şi noaptea în zonele joase de relief va fi ceaţã, izolat persistentã.

Prognoza meteo pentru vineri 26 ianuarie

Valorile termice diurne vor continua sã creascã uşor în vest, nord-vest şi parţial în centru, în timp ce în restul teritoriului vremea se va menţine local geroasã noaptea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 şi 9 grade, cu cele mai ridicate valori în zona de deal din Banat şi Crişana, iar cele minime vor avea valori de la -17…-15 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali, pânã la 1…3 grade în Dealurile de Vest.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri în extremitatea de est şi sud-est, dar condiţiile de precipitaţii vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului şi pe litoral.

În zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, va fi ceaţã.

Prognoza meteo pentru sâmbătă 27 ianuarie

Regimul termic diurn va fi uşor mai ridicat în vest, nord-vest, centru, precum şi în zonele de deal şi munte, în timp ce în restul teritoriului va fi apropiat de normal.

Noaptea şi dimineaţa vremea va fi geroasã în depresiuni şi izolat în regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 şi 10 grade, iar cele minime între -14 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 2 grade în Dealurile de Vest.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri în estul şi sud-estul ţãrii, dar probabilitatea pentru precipitaţii va fi redusã. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu intensificãri trecãtoare în sudul Banatului.

În zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea, local va fi ceaţã.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top