Connect with us

Știri

Prognoza meteo: Schimbare bruscă a vremii, de când revin ploile şi ninsorile

Vremea va rămâne liniştită pe parcursul nopţii de luni spre marți. Doar ceaţa va crea unele probleme pe suprafeţe restrânse aflate în zonele joase din sudul ţării.

Temperaturile vor fi negative peste tot şi vor ajunge la minus 10 grade Celsius în nordul Moldovei şi în depresiunile Carpaţilor Orientali.

De marți, precipitaţiile se vor înmulţi. La început vor fi preponderent ploi în vest şi în sud-vest, în timp ce la munte vor apărea ninsori.

După lăsarea nopţii însă, vor cădea stropi de ploaie şi fulgi de zăpadă în regiunile sudice, în timp ce în restul ţării va ninge.

Precipitaţiile vor fi mai abundente în sud-vest, iar la munte se va depune un strat nou de zăpadă de peste 10cm.

În ultima jumătate a lunii februarie episoadele de iarnă par să se înmulţească

Vântul va fi intens pe crestele Carpaţilor Meridionali, dar noaptea va sufla cu putere şi prin sud şi est.

Ninsorile vor continua şi miercuri în cea mai mare parte a ţării, dar vor fi mai consistente în zonele înalte de relief. Doar în extremitatea sudică şi în sud-est vor fi mai ales ploi, se vor aduna cantităţi de apă destul insemnate şi va exista risc de polei.

Va fi viscol la munte, dar vântul va avea intensificări şi în sud, în est şi în centru.

De joi, precipitaţiile vor bate în retragere şi vor mai apărea local în jumătatea estică, pentru ca vineri să mai ningă slab doar prin nord şi centru. Temperaturile vor rămâne potrivite pentru mijlocul lunii februarie.

Citeşte şi Accident deosebit de grav în Constanţa. 10 autoturisme au fost distruse

Accident teribil, noaptea trecută, în Constanța. Zece maşini au fost grav avariate, după ce o şoferiţă a pierdut controlul volanului, pe Bulevardul 1 Decembrie.

Femeia a rupt un stâlp şi a intrat cu viteză în nouă autoturisme parcate pe trotuar, iar în final s-a răsturnat cu maşina şi s-a oprit pe plafonul uneia dintre maşinile distruse.

Din primele informaţii, şoferiţa vitezomană s-a aflat la volanul unui Audi.

Femeia a primit îngrijiri medicale la faţa locului

La locul accidentului au sosit mai multe echipaje de poliție, SMURD și ale Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța.

Unul dintre martori a declarat că nu a mai văzut un aşa accident în Constanța.

Poliția Rutieră a deschis un dosar penal pe numele femeii care a provocat accidentul de pe Bulevardul 1 Decembrie, din Cosntanţa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top