Connect with us
Program supermarketuri și hypermarketuri 1 Iunie 2018

Știri

Program supermarketuri și hypermarketuri 1 Iunie 2018

Program supermarketuri și hypermarketuri 1 Iunie 2018. Cele mai importante mall-uri și magazine vor funcționa după un program obișnuit în Vinerea de 1 Iunie.

Astfel, Carrefour, Kaufland, Lild, Mega Image, Cora, Penny Market, Profi, Metro, Selgros, Auchan vor avea program normal în ziua de vineri

Pentru modificări de ultimă oră ale programului supermarketurilor și hypermarketurilor se recomandă să verificați site-urile oficiale ale acestor retaileri.

1 Iunie, zi liberă. După ce s-au înghesuit la mare și la munte în mini-vacanța de Rusalii, românii se vor bucura acum de un al doilea weekend prelungit, mai ales că 1 iunie a picat într-o zi de vineri.

Program supermarketuri și hypermarketuri 1 Iunie 2018: Ziua Copilului este zi nelucrătoare

1 iunie, sau Ziua Copilului, a fost declarată zi liberă națională în luna noiembrie a anului 2016, în unanimitate de voturi.

În prezent, românii petrec foarte mult timp la serviciu şi au puţine zile pe care le dedică exclusiv copiilor.

Totodată, angajaţii din România se situează pe ultimele locuri din Uniunea Europeană în ceea ce priveşte numărul zilelor libere pe care le primesc, exceptând zilele de odihnă.

De 1 iunie, unul dintre cele mai preţioase cadouri pe care le-ar putea primi cei mici ar fi timpul şi atenţia părinţilor lor. Pe lângă bucuria pe care o aduce, o astfel de zi ajută la dezvoltarea copiilor, leagă relaţii mai strânse între părinţi şi copii şi îi face pe părinţi să aprecieze importanţă acestor momente.

Citește și: Prognoza meteo: Cum va fi vremea în minivacanța de 1 Iunie

Citeşte şi: Program bănci 1 iunie 2018: Orarul BRD, Raiffeisen, Banca Transilvania şi celelate bănci

Având în vedere că presiunea de a lucra mai mult şi mai bine este prezentă în orice moment, nevoia de echilibru între viaţa profesională şi cea personală este din ce în ce mai des resimţită.

Dezechilibrul poate avea o serie de consecinţe care îşi pot pune amprenta pe viaţă personală şi profesională, printr-un impact fizic, o ruptură în relaţii sau lipsa performanţei la locul de muncă”, afirma deputata Cristina Pocora, unul dintre inițiatorii proiectului, imediat după ce legea a fost promulgată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top