Connect with us
Protest al fermierilor in Bucuresti. Scandal la Palatul Parlamentului VIDEO

Știri

Protest al fermierilor in Bucuresti. Scandal la Palatul Parlamentului VIDEO

Sute de fermieri protesteaza miercuri in fata Palatului Parlamentului, cerand acordarea subventiilor agricole, dar si rezolvarea unor probleme legislative.

Sute de fermieri protesteaza miercuri in fata Palatului Parlamentului, cerand acordarea subventiilor agricole, dar si rezolvarea unor probleme legislative.

Protestul, la care participa Federatia Crescatorilor de Bovine din Romania, Oierii de Munte si Asociatia Crescatorilor de Porci din Romania, este marcat de mai multe incidente. Fermierii s-au imbrancit cu jandarmii si au aruncat cu lapte pe strada.

Mai multe asociatii ale crescatorilor de animale protesteaza miercuri, intre orele 11.00 si 13.45 in Parcul Izvor, dupa care vor porni in mars pana in Piata Victoriei, unde au autorizatie pentru pichet pana la ora 18.00.

Brigada Rutiera a Capitalei a anuntat ca mitingul are loc intre orele 11.00 – 13.45, in alveola de langa Parc Izvor, fiind urmat de mars  pe traseul: Parc Izvor – Pod Hasdeu – str. Parvan – str. Berzei – str. Buzesti – Piata Victoriei.

Intre orele 14.45 – 18.00, mitingul continua in Piata Victoriei, in perimetrul intre sos. Kiseleff – bd. Aviatorilor – Parcul Kiseleff – Calea Victoriei – bd. Iancu de Hunedoara.

In intervalul orar 13.00- 18.00, pentru mitingul de protest din  Piata Victoriei, traficul in zona urmeaza sa fie restrictionat astfel: incepand cu ora 13:00 se va restrictiona traficul rutier pe sos. Kiseleff intre str. Ion Mincu si Piata Victoriei; circulatia in Piata Victoriei va fi resistematizata  prin asigurarea traficului rutier pe doua benzi de circulatie pe sens in fata cladirii Guvernului intre bd. Aviatorilor si Calea Victoriei, respectiv bd. Lascar Catargiu; sensul de circulatie din Piata Victoriei, relatia str. Buzesti – bd. Nicolae Titulescu catre Calea Victoriei, respectiv catre bd. Lascar Catargiu, restrictia se va mentine pana la finalizarea activitatii; pe str. Paris traficul va fi redirectionat doar catre bd. Aviatorilor; pe breteaua bd. Iancu de Hunedoara traficul va fi redirectionat doar catre bd. Aviatorilor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top