Protest la Cotroceni, luni, 6 februarie. Susținătorii PSD cer demisia lui Iohannis

Susținătorii PSD participă luni, 6 februarie, la un nou protest la Palatul Cotroceni. Oamenii, în marea majoritate persoane de vârsta a treia, solicită demisia președintelui Klaus Iohannis.

Update, ora 22.00: Protestul de la Cotroceni s-a încheiat.

Update, ora 21.06: Sunt în jur de 2000 de oameni care scandează contra lui Klaus Iohannis la acest moment. Totodată, în Piața Victoriei, circa 15 mii de oameni manifestează contra Guvernului Grindeanu.

A MURIT! Grigore Lese:
A MURIT! Grigore Lese: "Dumnezeu sa-l ierte"

Citește și: Proteste 6 februarie: Oamenii au ieșit din nou în Piața Victoriei și în țară LIVE VIDEO

Update, ora 19.25: Numărul protestatarilor a depășit 1000 de persoane. Circulaţia este închisă pe bulevardele Gh. Marinescu şi Eroii Sanitari. Manifestanții scandează și contra șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Update, ora 17.30: Conform news.ro, numărul celor care demonstrează în fața Cotroceniului a ajuns la 400. Circulația în zonă se desfășoară cu dificultate.

Manifestanții au pancarte pe care scrie „Iohannis, trădător de ţară”, „Iohannis, dictator, piroman”.

Printre manifestanți s-a strecurat și un bărbat cu o pancartă pe care scrie, în limba germană,  „Domnule Klaus, ăștia nici nu înțeleg de ce au venit”. Niciunul dintre cei prezenți la protest nu a remarcat ironia mesajului.

Știre inițială

În jur de 150 de persoane se aflau la Cotroceni în jurul orei 16.30, aceștia manifestând contra șefului statului și pro-Guvernul Grindeanu.

Aceasta este a doua zi de proteste la palatul Cotroceni. Duminică, în jur de 1500 de persoane, majoritatea pensionari, au demonstrat, cerându-i demisia lui Iohannis. În același timp, în Piața Victoriei s-au strâns în jur de 300.000 de oameni pentru a protesta contra măsurilor luate de guvernarea PSD în ceea ce privește modificarea codului penal.

Citește și: Protest la Palatul Cotroceni. Circulația este blocată

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că partidul său nu a organizat protestul de la Cotroceni.

foto:captura Digi 24

Sursa: Huff.ro
Data publicării: 06 feb.. 2017
Scris de , în Știri
Comentarii