Connect with us
Raed Arafat face dezvaluiri incredibile despre moartea lui Patrick Ekeng

Știri

Raed Arafat face dezvaluiri incredibile despre moartea lui Patrick Ekeng

Raed Arafat face lumina in cazul mortii lui Patrick Ekeng. In ultimele doua zile, au aparut tot felul de informatii contradictorii despre care era procedura corecta in salvarea camerunezului si cum putea fi evitata tragedia. Arafat sustine ca, intr-adevar, au existat nereguli serioase.

„Astăzi (n.n. sâmbătă) am început o acțiune de inspecție și control a DSU, împreună cu MS, și încă la momentul acesta acțiunea este în desfășurare. Mâine (n.n. duminică) cred că o să ieșim cu mai multe concluzii. Deja am informații, dar nu vreau să spun nimic pînă ce nu finalizează colegii raportul. În mod normal, o ambulanță a unui serviciu privat de o anumită categorie nu are de ce să fie alta decît a serviciului public, legea este foarte clară în acest sens.

Reactia surprinzatoare a clubului Dinamo in cazul Patrick Ekeng

SOCANT: Mesajul lui Patrick Ekeng de pe Whatsapp inainte sa moara

Reactii dupa moartea lui Ekeng. FRF a amanat finala Cupei Romaniei si meciurile din acest weekend

Noi, ce am verificat, este dacă toate aspectele, inclusiv cele prevăzute prin autorizarea dată de către Direcție Sanitară firmei respective, au fost respectate. Ce pot să spun până acum este că s-au găsit niște nereguli serioase, dar nu mă pronunț până nu am raportul final al colegilor.

Aceste nereguli înseamnă că cineva nu a respectat regulamentele și legislația sau după ce a obținut o autorizație a modificat ceva și nu a respectat mai departe ce la momentul autorizării a fost vizibil că este corect”, a declarat secretarul de stat în MAI, potrivit news.ro.

„În mod normal, un pacient care a fost supus manevrelor de resuscitare se vede acest lucru pe el. În primul rând, se vede când îl pui pe monitorizare, electrozii de monitorizare rămân (…), când cobori din mașină în mod normal iei monitorul cu tine, nu îl desfaci în mașină. Regulile medicinei de urgență sunt acelea că bolnavul, odată începută monitorizarea lui, nu o întrerupi până la momentul în care decizi că nu mai trebuie să fie monitorizat”, a mai spus parintele SMURD.

1 Comment

1 Comment

  1. Livia

    2016-05-08T11:14:38+03:00 at 11:14

    L-au ucis făcând pe dușmanii LUI DUMNEZEU să râdă ! Merită pedeapsa maximă. Dar ei Nu sunt singurii vinovați ! E și jucătorul nr 10. Felul în care la trântit după acel Gol, mie îmi spune totul !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top