Connect with us
Rareș Bogdan pleacă de la Realitatea TV. Cine îi va lua locul

Știri

Rareș Bogdan a răbufnit: „România e abandonată…”

Rareş Bogdan, realizatorul „Jocuri de putere”, de la Realitatea TV, a explodat după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a admis un recurs în interesul legii şi a stabilit că există obligaţia de declarare prealabilă a adunărilor publice atunci când acestea se desfăşoară în pieţe ori pe căile publice – drum public, parte carosabilă şi trotuar – sau în locuri situate în imediata vecinătate a sediilor ori imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat.

„România e abandonată!”, este avertismentul realizatorului Realitatea Tv, care a adus aminte de dreptul câștigat la revoluție cu sânge de a protesta.

„România e abandonată, ne-au luat până şi dreptul de a protesta. Înalta Curte a dat verdictul, un drept câştigat la revoluţie cu sânge. Mihai Şora a scris pe Facebook, apoi a ieşit la girafă. Ce s-a întâmplat la revoluţie devine un mister mai mare decat asasinarea lui Kennedy”, a spus Rareş Bogdan la Realitatea Tv.

Citește și: Rareș Bogdan, mesaj dur: „Îmi vine să urlu de durere”

Acesta contestă și decizia Guvernului de a adopta OUG pe legile justiției.

„Ce am avertizat aseară devine real. Sunt zeci de procurori care vor zbura din DNA. Procuroarea care instrumentează cazul lui Liviu Dragnea trebuie să plece acasă. Procuroarea din dosarul Tel Drum este data afară pentru că s-a mărit vechimea procurorilor care fac parte din DNA. În plus, procurorii nu mai au voie să ancheteze amantele”, a mai spus Rareș Bogdan.

De asemenea, Rareş Bogdan a mai precizat şi că va continua să informeze publicul, indiferent de riscurile la care se expune.

„Sunt atât de mulţi omeni care speră că cei care mai stăm în picioare, le vom spune adevarul. Nu voi face niciodată presă pentru infractori, mai bine renunţ, numai că am fost educat să nu renunţ niciodată, cu orice risc”, a mai spus realizatorul Jocuri de putere.

1 Comment

1 Comment

  1. Sergiu letcu

    2018-10-16T19:56:25+03:00 at 19:56

    tot mai penibil omuletula asta…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top