Connect with us
Premierul Sorin Grindeanu a declarat, referitor la protestele de duminică seara, că respectă opiniile cetățenilor și libertatea de exprimare.

Știri

Reacția lui Sorin Grideanu, după proteste: Respect această opinie, dar…

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, cu privire la protestele de duminică seara, că respectă opiniile cetățenilor, dar că libertatea de expresie trebuie să fie însoțită de bun simț.

E un drept legal să protestezi în România, atât timp cât nu deranjezi pe alții. Respect această opinie a cetățenilor. Multe dintre opinii au avut distorsiuni, pentru că a contat sursa sau modul în care au fost prezentate”, a opinat premierul.Eu cred în libertatea de expresie, dar această libertate trebuie să fie însoțită de bun-simț. Nu cred în jigniri(…). Am urmărit tot ce s-a întâmplat și ce s-a strigat(…). Pentru mine a fost o surpriză neplăcută prezența președintelui în stradă, săptămâna trecută”, a adăugat premierul.

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat că, deocamdată, nu îi este „foarte clar” ce soluţie va adopta Ministerul Justiţiei pe tema graţierii, şi aşteaptă propunerile venite de la Florin Iordache, explicând însă că graţierea există în programul de guvernare al PSD, la capitolul privind „respectul pentru cetăţean” şi în ideea unui sistem judiciar normal.

VEZI AICI VIDEO de la PROTESTE!

Reamintim că zeci de mii de oameni au ieșit în stradă la București, dar și în marile orașe ale țării pentru a protesta contra ordonanțelor privind grațierea și modificarea codului penal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top