Connect with us
Reacţia PRO TV după postările lui Tudor Chirilă despre clasa politică

Știri

Reacţia PRO TV după postările lui Tudor Chirilă despre clasa politică

Reacția postului a apărut ca urmare a torentului de articole și postări în care Chirilă, alături de Pro TV, erau acuzați că ar „servi intereselor #rezist”.

„Activitățile lui Tudor Chirilă pe pagina personală de Facebook nu reprezintă poziția Pro TV, așa cum este insinuat în anumite articole publicate online.

Fiecare persoană are dreptul de a-și exprima public opiniile, fie că vorbim de mediul politic sau social. Acțiunile prin care își exprimă opiniile despre peisajul politic din România sunt în calitate de persoană fizică si nu au legătură cu activitatea lui Tudor în PRO TV.

Informațiile prezentate în articolele online care fac referire la PRO TV în acest subiect induc cititorii în eroare, inclusiv cele referitoare la implicarea angajaților PRO TV în activități politice, care poate fi desfășurată în conformitate cu reglementările legislative în vigoare.”, spune Pro TV, într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro.

Reacția postului vine după avalanșa de articole și postări în care Chirilă, la pachet cu Pro TV, erau acuzați că ar „servi intereselor #rezist”.

Pro TV: Opiniile politice ale lui Tudor Chirilă nu au legătură cu ce face el la Pro TV

Au apărut articole în Cancan, EVZ, dar și site-uri mai puțin cunoscute, în care se menționa că Chirilă, jurat la Vocea României, ar încălca regulamente interne ale Central European Media Enterprises (CME), compania-mamă a Pro TV. Regulamente care ar interzice angajaților postului să emită opinii politice.

O postare de pe pagina de Facebook Shocknews.ro, pe același subiect, a fost intens distribuită de pagini ale unor organizații PSD sau TSD locale, cum ar fi TSD Jiu, TSD, Slobozia, PSD Slobozia, PSD Giurgiu, PSD Botoșani, PSD Târgu Jiu, TSD Gorj sau TSD Giurgiu.

Citeşte şi Tudor Chirilă, reacţie dură după scandalul din PSD

Tudor Chirilă, mesaj dur pe Facebook. Artistul reacţionează dur după scandalul din PSD şi după excluderea de la Guvern a lui Mihai Tudose.

Artistul consideră că tot ce se întâmplă este doar o mizerie

Tudor Chirilă anunță după meciul din PSD că pe 20 ianuarie va ieși în stradă, alături de toți cei care consideră că ”împăratul e gol”.

”Sub ochii noștri, deja obișnuiți cu mizeria, în PSD se dă o luptă acerbă pentru putere. Tudose nu e de plâns. Ca Grindeanu, de altfel, nu a fost altceva decât o unealtă în mâna lui Liviu Dragnea.

Doar că acum, mai mult decât pe vremea lui Grindeanu, PSD-ul e scindat. Tudose a avut și el aliații lui. Și invingătorii nu-i iartă pe învinși într-un partid cu mentalitate de haită.

Preocupați de furăciune și puterea care o consfințește, pesediștii nu au cum să guverneze, asta e mai mult decât evident.

Anunțul lui Tudor Chirilă după meciul din PSD face valuri pe Facebook
Paradoxul este că sunt dezbinați în lupta pentru putere (banii statului), dar extrem de uniți când e vorba să modifice legile justiției ca să-și salveze pielea sau să modifice codul fiscal ca să mai poată da o șpagă “prietenilor”.

Cam ăsta e tabloul la care suntem obligați să asistăm. Un președinte de partid care numește prim-miniștri incompetenți pe care îi schimbă când vede că încep să-i ia fața.

Așa că al treilea prim ministru va avea aceeași soartă. Tot sub ochii noștri.

Azi se împlinesc 168 de ani de la nașterea lui Eminescu. Ne conduce o mână de iresponsabili cu un dispreț suveran față de “popor”.

 

O parte a populației vede cusătura, păpușile, păpușarii. Cealaltă parte privește fascinată la televizor. Acolo unde sunt descrise cu lux de amănunte hainele împăratului.

Care, evident, e gol. Pe 20 ianuarie cei care știu că împăratul e gol ies în stradă. Așa am auzit”, scrie Chirilă pe Facebook, cu referire la protestul programat să aibă loc în București sâmbătă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top