Connect with us

Știri

Reactii dupa moartea lui Cornel Patrichi

Moartea lui Cornel Patrichi a socat lumea divertismentului din Romania. Mai multe personalitati au reactionat la aflarea vestii.

Moartea lui Cornel Patrichi a socat lumea divertismentului din Romania. Mai multe personalitati au reactionat la aflarea vestii.

„Ne leaga o relatie de peste 50 de ani. Il stiu de cand era balerin la Teatrul Tanase. Dupa aceea am avut o colaborare indelungata. Dupa Revolutie, i-am inlesnit sa-si cotinue activitatea profesionala printr-o scoala de balet. (…) Ii placea sa pescuiasca. Imi pare foarte rau. Acum doua luni era bine. Toti speram ca a trecut peste momentul critic, dar iata ca a venit nenorocirea”, a spus Alexandru Arsinel la Romania TV.

Citeste si: Sfasietor: Ce a postat sotia lui Cornel Patrichi pe Facebook

Citeste si: Cutremurator! Marturisirea lui Cornel Patrichi despre problemele de sanatate

„Cat de rau imi pare, acest Cornel Patrichi pe care noi l-am cunoscut. Am lucrat cu el la un film. Era un barbat de o frumusete… Un blond cu ochii albastri, un trup perfect. Avea un sarm. Era incantator. Avea lipici la public, la femei… Pentru mine este o lovitura… Eu il vad pe Cornel doar tanar, frumos, si cum dansa. Era o frumusete la teatru si la barurile la care dansa. N-am mai vazut de-atunci un Cornel Patrichi”, a marturisit Rodica Popescu Bitanescu la emisiunea „Necenzurat” de pe Antena Stars.

„Nici n-am apucat sa vorbim… In urma cu o ora am vorbit despre el si toti ii uram sa treaca peste momentul asta si s-a intamplat nenorocirea. Imi pare rau ca tocmai s-a pierdut inca o mare valoare a artei romanesti. Avem amintiri de scena, in diverse ipostaze, multiple. N-am avut o viata particulara cu el si probabil asta m-ar fi debusolat si mai tare. Si asa vestea pe care mi-ati dat-o acum m-a umilit. Ii uram sa-l vad la fel de puternic precum l-am perceput intotdeauna. Pacat, mare pacat. Sa-l odihneasca Dumnezeu”, a declarat Petre Geambasu in aceeasi emisiune.

„Stiti de ce nu mi-e greu sa vorbesc in aceste momente? Pentru ca toti ne ducem acolo. Mi-e greu sa ridic receptorul de la telefon şi sa aud ca inca unul din generatia mea a murit. Eu am aflat in urma cu 15 minute, intamplator, ca acest minunat actor, coregraf, s-a stins din viata. Cu mine ca om era afectuos, cu altii nu era aşa. Nu era un tip atat de daruit publicului. Eu nu voiam sa supar pe nimeni niciodata. L-am invidiat pentru asta. Era atat de talentat, atat de daruit profesiei lui. Condoleante familei, pe el il imbratişeze pentru ulltima oara.”, a spus Florin Piersic la Antena Stars.

„Dumnezeu sa-l odihneasca pe Cornel Patrichi. Condoleante familiei!”, a scris Mihai Petre pe Facebook.

„Ne gandim la Cornel Patrichi. Dupa parerea mea, acesti artisti nu mor parasesc scena pentru un moment pe cei care vin din urma”, a spus Teo Trandafir, la Kanal D.

Apasa aici pentru a citi continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top