Connect with us
Reduceri Black Friday eMAG

Știri

Reduceri Black Friday eMAG: Ofertele de Vinerea Neagră 2017!

Reduceri Black Friday eMAG. Retailerul online eMAG nu a ratat ocazia de a face noi reduceri nici anul acesta. Catalogul cu oferte promoționale a fost lansat, iar pasionații de cumpărături online au de unde alege.

Fie că vorbim de laptop-uri, televizoare, smartphonuri Samsung sau Apple Iphone, precum și electrocasnice de bucătărie, acum ai de unde alege. Oferta este generoasă și peste 1 milion de produse așteaptă să fie achiziționate.

VEZI AICI CATALOGUL CU OFERTE DE LA EMAG DE BLACK FRIDAY 2017!

În catalogul cu oferte de anul acesta nu lipsesc Iphone 7, telefoane de la Huawei, aspiratoare Rowenta, binecunoscutul Samsung Galaxy S8.

S-au mai pregătit reduceri pentru anvelope sau bilete de avion de la Tarom.

Pe 17 noiembrie, Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an, revine la eMAG. Vineri, orice altceva poate aștepta!

Black Friday este cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului, lansat în România de eMAG în 2011. Ajuns la cea de-a șaptea ediție, Black Friday a devenit cunoscut prin volumul uriaș de produse aflate în promoții și prin ofertele de preț unice.

În acest an, Black Friday vine cu peste 2 milioane de produse în ofertă și reduceri totale de peste 40 de milioane de euro! Peste 4.000 de magazine partenere eMAG Marketplace sunt pregătite cu promoții pentru Black Friday, dublu față de anul precedent.

Reduceri Black Friday eMAG. Oferta din acest an cuprinde o gamă largă de produse și cadouri, printre care 150.000 de electrocasnice mici, 150.000 de jocuri și jucării, 60.000 de smartphone-uri, 150.000 de parfumuri și produse cosmetice și 25.000 de anvelope.

Reduceri Black Friday eMAG. Ca de fiecare dată, de Black Friday, eMAG își surprinde și în acest an clienții cu o serie de produse speciale în ofertă: aur, abonamente telefonie mobilă, autoturisme și motociclete, vacanțe, ceasuri și bijuterii de lux, abonamente de sănătate, bilete la concerte și evenimente sportive și multe, multe altele.

Reduceri Black Friday eMAG. Anul acesta, eMAG are mai multe puncte de de livrare a produselor și astfel clienții vor putea opta pentru a-și primi coletele de la curier, de a le prelua din cele 15 showroom-uri eMAG sau din cele 600 de puncte de livrare deschise în parteneriat cu Poșta Română.

Reduceri Black Friday eMAG. Volumul dublu de produse din ofertă, față de anul trecut, este gestionat din depozitele eMAG cu o suprafață de 125.000 de metri pătrați (cât 25 de stadioane de fotbal).

Reduceri Black Friday eMAG. În cursul anului acestuia, eMAG a investit 10 milioane de euro în tehnologia depozitului principal, în care intră și cea mai nouă platformă automatizată de sortare și ambalare din țară, capabilă să livreze către curieri 200.000 de produse pe zi.

Astfel, eMAG estimează că în primele cinci zile după Black Friday vor fi livrate 67% dintre comenzi, restul urmând să fie livrate până pe 29 noiembrie.

Reduceri Black Friday eMAG. În plus, eMAG a investit 2,5 milioane de euro în servere, servicii de hosting și cloud, pentru a le oferi clienților o experiență îmbunătățită de utilizare a site-ului în ziua de Black Friday.

Reduceri Black Friday eMAG. La o așa desfășurare impresionantă de forțe, comisioanele vor fi și ele pe măsură, așa că pregătiți-vă strategiile de promovare câștigătoare!

Ce a pregătit eMAG anul acesta în catalogul său – Reduceri Black Friday eMAG

 Retailerul eMAG vine cu oferte bune și aduce un catalog plin de categorii de produse reduse de Black Friday 2017. Multe electronice pot fi achiziționate la preț redus. Atenție! Sunt stocuri limitate!

eMAG la promite clienților săi că va livra produsele comandate de Black Friday până pe data de 29 noiembrie, cel mai târziu. Magazinul a anunțat că a investit peste 2.5 milioane de euro în sistemele sale de livrare și hosting pentru ca totul să funcționeze excelent în ziua Black Friday.

De asemenea eMAG anunță ca anul acesta va vinde bilete de avion, mașini, lingouri de aur pe lângă produsele clasice pe care le găsești oricând pe site.

In timpul derulării campaniei din vinerea neagră optiunile de livrare în 2 ore sau livrare când vrei tu nu vor fi disponibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top