Connect with us
remedii-26082015

Știri

Remedii bizare pentru boli banale

Atunci cand stiinta si efectul placebo sunt conectate, medicina asista la cateva remedii bizare pentru boli de care suferim cu totii la un moment dat.

Medicina alternativa, cea care inceraca sa combine stiinta cu natura a dat nastere catorva remedii ce ti s-ar putea parea bizare, dar care functioneaza.

Iata doar cateva dintre cele mai interesante remedii, pe unele dintre ele le poti incerca si tu.

1. Atingerea unui delfin

Remedii bizare pentru boli banale-1

Sursa foto: grandlucayan.com

In Peru exista posibilitatea de a te lasa atins de un delfin in cadrul unei sedinte terapeutice. In aceasta zona a lumii se considera ca sunetele de inalta frecventa emise de aceste mamifere stimuleaza creierul fetusului, imbunatatindu-i dezvoltarea neuronala.

2. Bai de namol

CITESTE SI: CUM SCAPI DE SENZATIA DE OBOSEALA DIN TIMPUL ZILEI

Remedii bizare pentru boli banale-2

Sursa foto: miragemedspahotel.ro

O astfel de cura de trei saptamani revitalizeaza organismul si ii reda pielii elasticitatea. Aplicat pe piele, namolul accelereaza procesele de vindecare si ajuta la eliminarea toxinelor. In plus, rezolva problemele dermatologice, afcetiunile de nutritie si calcifierea oaselor. Namolul de Techirghiol  este perfect intr-o astfel de terapie pe care o poti face singur acasa.

3. Apipunctura

Remedii bizare pentru boli banale-3

Sursa foto: apicola.net

Tratamentul care are la baza intepatura de albina este originar din China. De curand si-a recastigat popularitatea, fiind folosita in mai multe tari in tratarea reumatismului si a oboselii cronice.

4. Hirudoterapia

Remedii bizare pentru boli banale-4

Sursa foto: hirudomedica.pl

Sau pe intelesul tuturor, terapia cu lipitori. Demi Moore este doar una dintre vedetele de la Hollywood care a apelat la aceasta forma neconventionala de tratament, veche de petste 2.500 de ani. Prin muscaturile lor, lipitorile transmit un calmant natural. Terapia este folosita in detoxifierea sangelui ( problemele cu varicele) si tratarea reumatismului.

Sursa foto: drprem.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top