Connect with us
Restricţii de trafic în Bucureşti pentru ziua de sâmbătă

Știri

Restricţii de trafic în Bucureşti pentru ziua de sâmbătă

Traficul rutier va fi restricţionat, sâmbătă, între orele 22,00 – 22,30, pe două tronsoane de pe Calea Victoriei şi bd. Regina Elisabeta, pentru buna desfăşurare a Festivalului „B-Fit in The Street”.

Potrivit Brigăzii Rutiere Bucureşti, circulaţia va fi restricţionată pe Calea Victoriei – tronsonul cuprins între Piaţa George Enescu şi bd. Regina Elisabeta şi pe bd. Regina Elisabeta – tronsonul cuprins între str. Ion Brezoianu şi Piaţa Universităţii.

Rutele ocolitoare indicate sunt: bd. Nicolae Bălcescu – bd. Gheorghe Magheru – bd. Lascăr Catargiu; str. Buzeşti – str. Berzei – Splaiul Independenţei.

Aceleaşi restricţii şi rute ocolitoare sunt valabile şi pe 21, 28 iulie şi 4 august.

Spectacole mobile, spectacole fixe şi ateliere susţinute de artişti din Danemarca, Slovacia, Spania, Franţa, Italia, Portugalia şi România vor fi organizate la Bucureşti, timp de patru weekenduri, în perioada 13 iulie – 5 august, în cadrul celei de a zecea ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă B-FIT in the Street.

Primăria Capitalei prin ARCUB organizează în perioada 13 iulie – 5 august Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București B-FIT in the Street!

Cea de-a zecea ediție a festivalului, intitulată „O poveste românească în Anul Centenarului”, aduce la București patru weekend-uri de spectacole de teatru de stradă, iar programul primului weekend de festival, care se desfășoară în puncte centrale din București, include o gamă variată de spectacole mobile, spectacole fixe și ateliere susținute de artiști din Danemarca, Slovacia, Spania, Franța, Italia, Portugalia și România.

Care este programul zilei de 14 iulie

Deschiderea oficială a festivalului este programată vineri, 13 iulie, de la ora 19, în Piața Universității, care este și punctul central al ediției aniversare B-FIT in the Street!

Toboșari de batucada, dansatoare de cabaret, circari, artiști pe catalige și personaje fantastice dau startul ediției aniversare B-FIT in the Street! din Piața Universității, după care îi invită pe spectatori la o plimbare în București până târziu în noapte.

Rezervat zilei de 14 iulie, punctul culminant al primului weekend de festivalîncepe de la ora 21:15, în Piața George Enescu, cu premiera mondială a spectacolului de acrobație aeriană Sonics in Wish din Italia.

După spectacol, artiștii prezenți la București pentru primul weekend B-FIT in the Street! pornesc din Piața George Enescu într-o paradăpe Calea Victoriei, Bulevardul Regina Elisabeta și se opresc în Parcul Cișmigiu, unde, de la ora 22:35, începe spectacolul pe apă Water Fools din Franța.

Citește și: Traficul rutier pe A2, închis între Drajna şi Lehliu, pe ambele sensuri

Una dintre premierele ediției din 2018 a Festivalului Internațional de Teatru de Stradă București B-FIT in the Street!, Water Fools transformă lacul Parcului Cișmigiu în scena unui spectacol poetic lăudat în presa din Anglia, Rusia, America, Australia, Singapore și Argentina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top