Connect with us
Românca din Canada care lucrează la cazul morții Mădălinei Manole: "Vor exista dezvăluiri"

Știri

Românca din Canada care lucrează la cazul morții Mădălinei Manole: „Vor exista dezvăluiri”

Cazul morții Mădălinei Manole. Mihaela Brooks, românca stabilită în italia, de profesie analist de investigații criminale, care s-a implicat în acest caz, a făcut câteva precizări legate de moartea Mădălinei Manole.

Citește și: Tatăl Mădălinei Manole, acuzații grave pentru fostul său ginere: „Din cauza animalului care…”

Citește și: Tatal Madalinei Manole face o dezvaluire socanta. Cine i-a vrut raul fiicei sale

După ce în presa din România au apărut infrmații potrivit cărora Mihaela Brooks va reveni în țară pentru o întâlnire cu procurorul general, românca stabilită în Canada a făcut câteva precizări.

„Nu știu care au fost sursele sigure care au confirmat că zilele acestea voi fi în România pentru o întâlnire „secretă” cu Procurorul General al României, dar eu sunt în San Francisco la o conferinta internațională de criminalistică. Ceea ce am discutat cu Dl. Procuror General la Alba Iulia în luna septembrie nu face obiectul unei dezvăluiri publice.”, a scris pe pagina sa de socializare Mihaela Brooks.

De asemenea, românca stabilită în Canada a făcut câteva mențiuni cu privire la cazul morții Mădălinei Manole.

„Așa cum am declarat și cu alte ocazii, vor exista dezvăluiri despre acest caz atât de controversat. Încă nu mă pot pronunța care este data exactă, deoarece unele „detalii de procedură” nu depind de mine.

Și ca o noutate, am avut șansa să mă întâlnesc cu alți experți internaționali la San Francisco [medicină legală și criminaliști] și aceștia au confirmat „my findings” ( concluziile mele) și ca este un caz „extrem de interesant”. FBI ca agenție nu are nimic de-a face cu acest caz și apreciez dacă numele acestei agenții americane nu este folosit petru titluri de senzationalism.”, a completat românca.

Mădălina Manole a fost găsită fără suflare în luna iunie 2010, în locuința familiei din Otopeni. Cel care a descoperit-o a fost soțul ei, Petru Mircea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top