Connect with us
Două CUTREMURE în noaptea de miercuri spre joi. Ce anunță specialiștii

Știri

România s-a zguduit din nou! Seismul a avut loc la 126 kilometri adâncime

Cutremur, în această dimineață, în județul Vrancea. Seismul s-a produs la o adâncime de 126,3 kilometri. Un cutremur cu magnitudinea de 3,3 s-a produs, azi-noapte, în judeţul Vrancea.

Potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului seismul a fost înregistrat la ora 1.11 noaptea şi a avut loc la o adâncime de 126 de kilometri, în apropierea oraşelor Odobești, Panciu, Nehoiu, Râmnicu Sărat, şi Onești.

Ieri, un cutremur cu magnitudinea de 3,4 s-a produs în judeţul Buzău. În luna noiembrie, în România au avut loc 12 cutremure în zona seismică Vrancea și în zona Transilvaniei, cu magnitudini cuprinse între 2 și 3,4 grade pe Richter. Seismul de 3,4 grade s-a produs marți dimineața, la ora locală 8:24 în județul Buzău și la o adâncime de 131,7 kilometri.

Numai luna trecută, în România, au avut loc 6 cutremure

Luna trecută, în România s-au produs 6 cutremure de peste 3 grade pe Richter, două dintre acestea având magnitudinea de 4,2 grade pe Richter.

Primul cutremur s-a produs în data de 8 octombrie în județul Vrancea, la o adâncime de 132,2 kilometri, iar cel de-al doilea pe 28 octombrie, în județul Buzău, la adâncimea de 113,6 kilometri, scrie Agerpres.

Cel mai mare cutremur din acest an s-a produs în data de 8 februarie, în județul Buzău, la ora 17:08, și a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter, seismul fiind resimțit și la București.

Anul trecut, în Vrancea, au avut loc două seisme cu magnitudini de 5,3 grade pe scara Richter, unul pe 24 septembrie, la ora locală 2:11, și celălalt pe 28 decembrie, la ora locală 1:20.

Citește și AMERICA: Un atacator a intrat într-o scoală din California și a început să tragă în copii și personalul insitutiei. Mulți morți și victime

Cel puţin cinci persoane au fost ucise în urma unui incident armat produs marţi într-o şcoală primară situată în nordul statului american California, anunţă autorităţile, precizând că autorul atacului este şi el mort.

Bilanţul actual este de cinci morţi. Doi elevi au fost răniţi în atacul armat, a comunicat Poliţia.

La locul atacului, într-o şcoală primară situată în localitatea Rancho Tehama, au fost găsite două pistoale şi o armă semiautomată.

Subiect similar: ATAC armat în timpul unui concert! Sunt mai mulți morți și răniți

Teroare în timpul unui concert după ce doi bărbați au urcat pe scenă și au început să tragă. La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de poliție.

Două persoane au fost ucise şi alte două rănite, duminică noapte, în timpul unui incident armat care a avut loc la un concert rap care se desfăşura la The Masquerade din Atlanta.

Focul a fost deschis la concertul rap din centrul Atlantei după ce doi oameni au urcat pe scenă în pauza dintre reprezentaţiile artiştilor, potrivit Billboard.

Poliţia a anunţat că cele două persoane care au urcat pe scenă au fost ucise de cineva din public, care s-a enervat. Alte două au fost rănite, a mai spus purtătoare de cuvânt a poliţiei, scrie news.ro.

Agresorul, care a reuşit să scape, în timp ce lumea ieşea din club, a tras mai multe focuri de armă spre sol.

„Atacatorul, încă armat, a fost remarcat de paza neînarmată, dar nu a putut fi reţinut”, a mai spus ea.

Poliţia îl caută încă pe suspect.

Una dintre victime a fost împuşcată în piept, o alta a fost dusă la spital, unde a murit. Viaţa celorlalţi doi răniţi nu este în pericol. Ei au fost împuşcaţi în picioare.

Pe scena clubului, în seara respectivă concertau Cousin Stizz, Levi Carter, Big Leano şi Givon.

Citește și Accident feroviar GRAV! Un tren a deraiat, 33 de persoane au murit

Tragedie fără margini pe calea ferată. 33 de persoane au murit pe loc într-un tren care a deraiat și a luat foc. Un tren de marfă a deraiat duminică seara. Potrivit unui bilanț provizoriu, 33 de persoane au fost ucise, relatează presa locală. Potrivit unor surse din ancheta, după ce a deraiat, trenul a luat foc.

Accidentul s-a produs la Buyofwe, în provincia Lualaba, în sudul țării, la 2.000 de kilometri de capitala Kinshasa.

În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cauza accidentului
Încărcat cu substanțe inflamabile, trenul a luat foc după ce a căzut într-o râpă. Potrivit rapoartelor, el purta material inflamabil.

Incidentul s-a petrecut in zona Buyofwe, in provincia Lualaba, undeva in sudul tarii, la peste 2.000 de kolometri de Capitala Kinshasa.

Marfarul era incarcat cu substante inflamabile si asta a dus la proportiile uriase ale tragediei. Trenul a deraiat, a luat foc, apoi a cazut intr-o rapa.

O ancheta este in curs si se cerceteaza cauzele exacte ale producerii acestei tragedii uriase, noteaza jurnalistii de la BBC.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top