Connect with us
Romanii au talent, sezon 6, episod 5, 18 martie 2016, VIDEO ONLINE. Vezi aici momentele de maxim spectacol din cea mai recenta editie!

Știri

Romanii au talent, sezon 6, episod 5, 18 martie 2016 VIDEO ONLINE

Romanii au talent, sezon 6, episod 5, 18 martie 2016, VIDEO ONLINE. Spectacolul si emotia nu au lipsit nici din aceasta editie!

Romanii au talent, sezon 6, episod 5, 18 martie 2016, VIDEO ONLINE. Spectacolul si emotia nu au lipsit nici din aceasta editie!

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 5, 18 martie 2016, VIDEO ONLINE. Denis Giuliano Costea este un pusti care a facut senzatie pe scena. A interpretat aria O sole mio, iar sala s-a ridicat in picioare la final. El a primit patru de Da.

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 5, 18 martie 2016, VIDEO ONLINE. Anisia Gafton, are 28 de ani, este din Iasi si a prezentat un numar unic de stand-up comedy. Numarul pregatit de Anisia l-a amuzat mai ales pe Florin Cainescu, juratul „prevazandu-i un viitor bucurestean”.”Ai fata de film de cinema si mai si umor. Esti o comoara la casa omului”, a comentat si Mihaela Radulescu.

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 5, 18 martie 2016, VIDEO ONLINE. Asadar, cu un asemenea succes, concurenta a primit patru „Da” si merge mai departe in competitia ROMANII AU TALENT 2016.

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 5, 18 martie 2016, VIDEO ONLINE. Ionut Scripcaru invata partituri clasice fara partituri si rezultatul este fantastic. Concurentul a facut o sala intreaga sa lacrimeze, iar Mihaela Radulescu, Andra, Florin Calinescu si Andi Moisescu l-au aplaudat pe Ionut minute in sir in picioare. A primit patru de DA si il vom revedea in editia viitoare.

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 5, 18 martie 2016, VIDEO ONLINE. Un magician i-a aflat numarul Mihaelei Radulescu folosind un simplu truc de magie. „Este sufletul tau pereche”, i-a spus tanarul Mihaelei, rugand-o sa sune la numarul format din carti. „Bai deci atata efort ca sa-mi afle numarul de telefon”, a exclamat Mihaela Radulescu, care i-a dat NU. Magicianul a primit inca doi NU si s-a oprit la faza preselectiilor

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 5, 18 martie 2016, VIDEO ONLINE.Trupa Arhaica din Deva este bazata pe mit si legenda, pe lemnele din padure si instrumente din vechime. „Dacii liberi, Am adus cel mai vechi instrument, toaca. A anuntat moartea, nasterea”, a spus unul dintre membrii trupei Arhaica.Au interpretat Ciuleandra pe scena Romanii au Talent. Varianta remixata cu acompaniament de toaca. Sala a izbucnit in ropote de aplauze. „Mama ce moment energizant”, a exclamat Pavel Bartos.

„Am avut stare, a fost un spectacol complet”, a spus Mihaela Radulescu. „A fost o nebunie frumoasa”, a spus si Andra. Trupa merge mai departe in urmatoarea faza.

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 5, 18 martie 2016, VIDEO ONLINE.Valeriu Nichitean, in varsta de 27 de ani, de profesie scriitor, a uimit o intreaga sala cu un truc cu bila. A jonglat cu ea astfel incat a lasat impresia ca pluteste. Sala l-a rasplatit cu ropote de aplauze.

Vezi Video mai jos!

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 5, 18 martie 2016, VIDEO ONLINE.„Surprinzator de simplu, de curat, de bine lucrat”, a spus Mihaela. Valeriu Nichitean a trecut in etapa urmatoare cu patru de DA.

Mara Pruna, de 15 ani din Cluj. Sufera de autism infantil, o boala care nu se vindeca. Au fost ani de munca si de interactiune ca sa existe aceste rezultate, dupa cum povesteste chiar mama ei.

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 5, 18 martie 2016, VIDEO ONLINE.A cantat o piesa compusa chiar de ea. „Sweet dreams”, se numeste piesa. Vrea sa transmita prin piesa cum poti trece peste momentele grele din viata. A cantat si la pianina, iar sala a izbucnit in ropote de aplauze.

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 5, 18 martie 2016, VIDEO ONLINE. Andra a izbucnit in plans. Sala in ropote de aplauze. Si-a folosit orga ca si cum era corpul ei, povesteste mama Marei.
Smiley a invitat-o la el in studio. „Sa ne arati si noua compozitiile tale, cine stie ce poate iesi din asta”, i-a spus Smiley, dupa ce Mara a iesit de pe scena.

Trupa Acces, formata din doi tineri, a interpretat melodia Sub Pielea Mea. Baietii i-au cucerit pe jurati si au mers mai departe cu patru de Da.

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 5, 18 martie 2016, VIDEO ONLINE. Ultimul numar al editiei a fost un numar excelent de echilibru pus in scena de Diana Valentina Lungu. „Vrei sa stii de cate ori am construit, am construit si cand am tras un betisor, s-a daramat tot”, i-a spus Florin Calinescu. A primit DA. Mihaela Radulescu i-a dat NU.

Romanii au talent 2016, episod 5. Full Video. Video online complet

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top