Connect with us
elena udrea însărcinată

Știri

S-a spus că Elena Udrea ar fi însărcinată, iar acum ea rupe tăcerea: „Este un…”

S-a spus zilele trecute că Elena Udrea ar fi însărcinată, ca urmare a unei proceduri de fertilizare în vitro. Fostul ministru a vorbit acum despre acest subiect.

Antena 3 anunța în weekend că Elena Udrea a rămas gravidă după un proces reușit de fertilizare la o clinică din Capitală.

Fosta candidată la prezidențiale din partea PMP ar fi fost la a treia încercare de acest gen, iar cel care ar fi insistat ar fi fost actualul iubit al acesteia, Adrian Alexandrov.

Udrea a lămurit aceste zvonuri.

Nu este adevărat. Nu sunt însărcinată. Nu am început nicio procedură de fertilizare invitro. Este un fake news”, le-a spus aceasta celor de la Evenimentul Zilei.

Citește și: Componenţa Guvernului Dăncilă se decide astăzi. Cine vor fi miniștrii din noul Cabinet

Citește și: Liviu Dragnea a spus de ce a fost aleasa Viorica Dancila propunerea PSD de premier

De-a lungul anului trecut, presa a scris de mai multe ori despre încercările Elenei Udrea de a deveni mamă. Udrea a fost fotografiată în fața unei clinici de fertilizare, iar ulterior presa a scris despre o deplasare în Grecia în același scop.

Elena Udrea are 44 de ani și fost căsătorită cu omul de afaceri Dorin Cocoș în iunie 2013. În luna martie a anului trecut, Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Decizia nu este definitivă.

Ar fi încercat şi anul trecut să rămână gravidă

Elena Udrea are 44 de ani și fost căsătorită cu omul de afaceri Dorin Cocoș în iunie 2013. În luna martie a anului trecut, Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Decizia nu este definitivă.

Elena Udrea şi Adrian Alexandrov şi-au făcut publică relaţia în octombrie 2016, la nunta lui Honorius Prigoană, fiul lui Silviu Prigoană.

Te-ar putea interesa și:  Elena Udrea, reacţie dură! “Ăștia chiar ne cred proști pe toți?”

Elena Udrea a avut o primă reacție după anunțul ministrului Tudorel Toader legat de modificările propuse la legile Justiției.

Cand vine vorba de “justitie” in Romania, parerile exprimate in public sunt arareori liosite de interesul personal al celui care le emite. Cei mai multi sunt cei care au dosare, sau se tem sa nu li se faca, corect sau comandate si, de frica slujesc Sistemul Noii Securitati in speranta ca scapa.

Un astfel de personaj este Ludovic Orban, cum bine analizeaza Ingrid Mocanu:

“Păi nu e bine domnule Orban, să se modifice ceva în justiție, că doar știți bine cum ați scăpat de condamnare… Și noi, că nu suntem mai proști.

L. Orban, mare ”catindat” în viață i-a cerut bani lui Urdăreanu pentru campanie… în direct cu DNA-ul, că ăla era cablat.

După care, cu opinia separată a unui judecător de la ÎCCJ a fost achitat de doi judecători, că cică ”nu s-a folosit de influența de lider politic”.

Adică la Dragnea, nesuferit tuturor, știu, că a zis să voteze tot neamul, fără niciun bănișor cerut/luat, exista fix aceeași infracțiune cu cea lui

Orban, dar la Orban NU. Păi sigur că așa o justiție vă place, stimabile…

Și acum zice că e afectarea independenței că Iohannis nu ar mai numi șeful DNA … adică numirea de către CSM este politică pentru că este luată fix de la individul unde fratele său (Leonard Orban) este consilier prezidențial … și ar putea să dea și el un sfat, acolo.

Păi dacă Orban nu e ”penal”, el care avea probe ”beton” în dosar prin comparație cu alții (el nici nu neagă că a cerut, ci că cică nu știa că nu are voie) atunci niciun dosar DNA nu are de ce să primească condamnare…

Deci cam știm și noi cum s-a dat achitarea aia cu opinie majoritară, că avem ochi să citim… și printre rânduri și… holuri

Zău, domnule Orban, ar trebui să vă fie RUȘINE MAAAAARE. MAAARE de tot…

Băi, nenică, ăștia chiar ne cred proști pe toți?”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top