Connect with us
Este primul loc din ţară unde începe să se simtă magia sărbătorilor de iarnă. Acolo s-a deschis vineri Târgul de Crăciun.

Știri

S-au aprins luminițele de Crăciun! Mii de oameni au luat parte la eveniment

S-au aprins luminițele de sărbători! Mii de oameni, au luat parte la acest acest eveniment grandios care are loc în fiecare an. Este primul loc din ţară unde începe să se simtă magia sărbătorilor de iarnă. Acolo s-a deschis vineri Târgul de Crăciun.

Și pentru ca localnicii să nu simtă lipsa zăpezii, pe clădirile din Piaţa Mare a Sibiului sunt proiectate peisaje hibernale.

Mii de oameni au venit în Piaţa Mare, iar aprinderea luminiţelor a fost cel mai aşteptat moment al serii.

Oamenii ascultă concerte şi se bucură de bunătăţile aduse de comercianţi. Nu mai puţin de 103 producători au venit la cea de-a 11-a ediţie.

O premieră pentru acest an sunt comercianţii veniţi de peste hotare, din Austria şi Germania.

Bradul de Crăciun are, ca în fiecare an, 20 de metri.

La Sibiu au ajuns deja turişti din toate colţurile ţării. 95% dintre locurile de cazare sunt ocupate în acest weekend.

Târgul de Crăciun va rămâne deschis până anul viitor, pe 3 ianuarie.

Citește și Din păcate, o VESTE tristă din Elveţia! Anunţ oficial al Casei Regale

Regele Mihai I, ultima veste! Este o veste tristă dar din păcate adevărată. Casa Regală a venit cu noi precizări iar veştile care au fost oferite nu sunt deloc bune. Ce se întâmplă mai departe la Reşedinţa Regelui Mihai.

Andrew Popper, șeful Casei Regale, a vorbit despre starea de sănătate a Regelui Mihai, dar și despre situația fostului principe Nicolae.

Popper a dezvăluit că fostul principe a primit o alocație lunară din partea Regelui după ce a fost exclus din linia de succesiune, dar a pierdut-o după numai câteva luni din cauza faptului că a încălcat cererea de a părăsi România.

Adrew Popper a explicat că starea de sănătatea a Regelui Mihai este foarte precară.

“Medicii își concentrează eforturile pentru a menține pe Majestatea Sa fără dureri. Pentru moment starea s-a stabilizat. Are și momente în care este conștient și momente în care este mai puțin conștient”. El a explicat și de ce nu au mai apărut în ultimii ani comunicate cu starea de sănătate a fostului suveran: “Medicii elvețieni nu pot da comunicate despre starea de sănătate a Regelui pentru că legea și etica nu le permit”.

El explicat și lipsa pozelor cu Regele Mihai prin faptul că i-a ar ataca demnitatea dacă s-ar publica fotografii cu el într-o stare avansată de degradare.

Popper a povestit că s-a văzut ultima oară cu Regele Mihai în luna martie a acestui an, când au petrecut o zi întreagă împreună, “Am plecat satisfăcut pentru că l-am găsit liniștit și împăcat cu toate cele lumești. Am vorbit despre perioada copilăriei sale, despre perioada războiului, despre actul de la 23 august, despre relația cu rușii. Avea puterea să privească acele evenimente dramatice cu o doză sănătoasă de umor”, a explicat șeful Casei Regale.

El a vorbit și despre relația fostului suveran cu fostul principe Nicolae:

“Nu știu dacă l-a iertat sau nu. Regele Mihai are o expresie favorită și mereu îmi spune că: putem ierta, dar nu putem uita. Majestatea Sa s-a exprimat foarte clar că nu dorește să îl vadă”. Popper a răspuns și acuzațiilor din ultima perioadă a fostului principe Nicolae care susține că nu de către Regele Mihai ar fi fost exclus din linia de succesiune. “Majestatea Sa a semnat în fața membrilor Consiliului Regal și al avocatului Casei Regale. El a explicat acel act că cei care sunt la cârmuirea României trebuie să o facă cu modestie și respect pentru ceilalți. Medforth-Mills nu avea aceste calități. Regele a monitorizat activitatea domnului Medforth-Mills și și-a dat seama că nu avea aceste calități. Acuzația că ar avea un copil pe care nu îl recunoaște a reprezentat o problemă”, a explicat șeful Casei Regale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top