Connect with us
A murit Dolores O’Riordan, a murit la 46 de ani, Solista trupei The Cranberries

Știri

A murit Dolores O’Riordan, a murit la 46 de ani, Solista trupei The Cranberries

Lumea muzicii este în doliu. Faimoasa și cunoscuta cântăreață s-a stins din viață la doar 46 de ani. Vestea morții ei a picat ca un trăsnet peste toți cei care îi ascultau muzica.

Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al artistei.

Dolores O’Riordan, solista trupei Cranberries, a murit astăzi, la Londra. Informația, publicată de presa irlandeză, a fost confirmată de purtătorul ei de cuvânt.

„Membrii familiei sunt devastați și au cerut să le fie protejată viața personală în această perioadă dificilă”, a mai spus acesta.

Cântăreața irlandeză se afla în Londra, unde făcea o sesiune de înregistrări.

Dolores O’Riordan avea doar 46 de ani

O’Riordan era solista trupei Cranberries încă din 1990. Trupa a devenit cunoscută în toată lumea datorită albumului Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?, din 1993.

The Cranberries s-au despărțit în 2003, dar s-au reunit în 2009.

Dolores O’Riordan a lansat și două albume solo – Are You Listening?(2007) și No Baggage (2009).

Citește și S-a stins din viaţă o mare cântăreaţă din România. Cum a fost găsită

Este doliu în muzica românească! Asta după ce o mare artistă a încetat din viață. Aceasta a fost găsită moartă, în propria casă.

Cântăreaţa de muzică uşoară Lucky Marinescu a murit miercuri dimineaţă, la vârsta de 83 de ani. Anunţul a fost făcut joi, de fiul său, Lawrence Marinescu.

„Lucky Marinescu, o mare voce a muzicii uşoare româneşti din anii ’70 s-a stins din viaţă în dimineaţă zilei de 10 ianuarie, în urma unei suferinţe de boală îndelungate. Lucreţia «Lucky» Marinescu s-a născut la 12 Iulie 1934 în oraşul Cahul, România, azi în Republica Moldova.

‘O voce unică, un adevărat simbol al muzicii româneşti, Lucky Marinescu a trăit prin muzică şi pentru muzică. Amintirea ei va dăinui peste ani în inimile şi sufletele noastre”, a transmis Lawrence Marinescu, din Statele Unite ale Americii.

Lucreţia „Lucky” Marinescu a fost o interpretă de muzică uşoară şi moderatoare de televiziune. În anul 1940 familia ei s-a stabilit la Cluj-Napoca. Artista şi-a făcut studiile la Liceul „Sfânta Tereza”, după care a urmat cursurile Conservatorului „Gheorghe Dima”. A lucrat la Teatrul de Operetă şi mai apoi la Teatrul „Contantin Tănase” din Bucureşti.

DOLIU în muzica românească!

În anul 1954 a fost angajată la Teatrul „Savoy” din Bucureşti şi a debutat în spectacolul „Magazinul de stat”, cu Nicolae Stroe şi Zizi Şerban.

Între anii 1972 şi 1973, Lucky Marinescu a făcut parte din echipa artistică a Teatrului „Ion Vasilescu” din Bucureşti cu care a făcut turnee în ţările Europei. A cântat pe scena Olympia din Paris şi la Teatrul de Revisă Bobino, Montparnasse, Paris.

Este cunoscută pentru interpretare unor piese precum„Replici” – compusă de Laurenţiu Profeta, pe care a cântat-o în duet cu Cornel Constantiniu, şi „Ce-ţi doresc eu ţie dulce Românie”.

Lucky Marinescu a lansat albumele „Melodii de neuitat” (1999), „Cele mai frumoase melodii” (2000), „Cântec drag” (2003), „Nu mă uita, Lucky” şi „Cuvinte de iubire” (2008).

Citeşte şi Bărbat capturat de polițiștii de la „Crimă Organizată” în timp ce aștepta două fetițe de 10 ani pentru raporturi sexuale

Un bărbat de 41 de ani, din Remetea Mare, agent de pază, a fost capturat astăzi de polițiștii de la „Crimă Organizată” Timișoara.

Totul după ce a fost monitorizat în cadrul unei anchete DIICOT pentru pornografie infantilă. Totul a plecat de la plângerea depusă de tatăl unei fetițe de 10 ani din Timișoara, care a reclamat faptul că un bărbat încearcă să-i racoleze copila pe Internet.

„I-am făcut un cont de Facebook ca să vorbească cun colegii ei. La un moment dat, am primit niște cereri de prietenie dubioase. Inițial, fata mea s-a împrietenit cu contul unei alte fetițe.

Ulterior, mi-am dat seama că este vorba despre altceva. Individul a intrat în vorbă cu fiica mea și a întrebat-o câți ani are, apoi, încet încet, a dus discuțiile unde a vrut el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top