Connect with us
Scandal cu Gigi Becali la aeroport! Acuzațiile unui europarlamentar

Știri

Scandal cu Gigi Becali la aeroport! Acuzațiile unui europarlamentar

Europarlamentarul Cristian Preda (independent) a intrat într-un conflict cu finanțatorul FCSB, Gigi Becali, chiar la Aeroportul Otopeni.

Incidentul a pornit după ce Becali a trecut pe la poarta de protocol a aeroportului Otopeni.

„Scene oribile la Otopeni, la plecarea spre Strasbourg. Îl văd pe Gigi Becali trecând pe la poarta de protocol. Îl întreb pe ofițer de ce trec pușcăriașii pe acolo.

Becali aude și începe să înjure ca la ușa cortului. Mă urmărește prin aeroport amenințându-mă și urlând porcării de nereprodus. Apoi trage un șut în geanta pe care o port pe umăr. Grapini și Bușoi îl îmbrățișează.

Scap de marțafoi zicându-i că voi chema poliția”, a povestit europarlamentarul pe Facebook.

Cristian Preda a făcut parte din PMP, dar a fost exclus din partidul lui Traian Băsescu, după ce a criticat desemnarea Elenei Udrea care prezidențiabil al partidului.

În replică, Becali spune că Preda l-a făcut „pușcăriaș” fără să-i facă nimic și neagă că l-ar fi lovit în geantă.

”La prima poartă l-am văzut, îl cunoşteam şi am dat din cap din instinct, că am fost europarlamentar cu el pe vremuri. Nu a răspuns. Am văzut că s-a uitat urât… Treaba lui, că nu e obligat omul să salute.

Eu am zis: l-am salutat, mi-am făcut datoria în faţa lui Dumnezeu. Când, la a doua poartă, mi-au spus să trec, am trecut. El, pe el l-au pus să se descalţe.

Cred că atunci s-a enervat. mă rog, el este europarlamentar şi l-au pus să se descalţe şi pe Becali nu? S-a enervat, cred că de asta. Apoi, când am plecat dincolo de poartă, m-au oprit nişte copii să facem o poză.

Făceam poze când el spune /puşcăriaşul face poze/, dar vorbind singur.

De acolo au pornit alilalte lucruri, că nici eu nu mi-am mai păstrat firea şi am făcut ceea ce trebuia să fac, adică să-i arăt eu cine este el. L-a pus pe listă Băsescu, un trepăduş de nimic şi după aia l-a atacat pe Băsescu, a cerut articolul 7 activat împotriva României”, a afirmat George Becali, pentru Mediafax.

Gigi Becali a povestit de la ce a început conflictul Firea – Dragnea

Naşul lui Firea, Gigi Becali, a povestit cum a ajuns primarul Capitalei să intre în război cu Dragnea.

„Când îl atacam eu pe Dragnea, mi-a spus fina: „nasule, nu e corect ce faci, că l-ai întâlnit la noi în casă şi e prietenul nostru” (…) De ziua mea i-am spus cum poate să stea în minciună atâta timp?

Mi-a zis că e adevărat, că minte (…) Nu te-a băgat el acolo, ci PSD (…) Voi sunteţi părtaşi la distrugerea unei ţări.

I-am zis, „fino, tu eşti în CEX, tu faci parte din aia 65 de oameni care sunteţi părtaşi la sărăcia României, la moartea săracilor, a copiilor. O să dai răspuns la judecată.

Aşa te învaţă biserica? Până la urmă a luat atitudine. „Nu o să mint toată viaţa pentru că am fost aleasă într-o funcţie pe care o şi meritam”, a zis ea (…) S-a eliberat de adevăr şi asta mă bucură”, a declarat Becali la România TV.

Citește și: Becali îl face praf pe Liviu Dragnea: „Numai proștii îl pot susține!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top